Turn the lights on!

Tja, har precis käkat typ brunch! Ska städa lite & sedan bege mig till Farsta, ska köpa present till Timmy. Ikväll ska jag hem till pappa igen, ska fira brorsan. Men ska tillbaka till mamma igen och är där tills på söndag! Blääu, snart är det skola också! Ska tydligen ha läst ut en engelskabok till nästa vecka ;s , det stod i planneringen, men Jessica hade inte sagt något, blir så irriterad! Fast Matilda lånade en bok åt mig, ska bara läsa den nu, men den är skitsvår! Robinsson Cruise .. Skitliten text och fattar typ ingenting. S Y N D ! Jaja, nu skriver Timmy att jag måste hem till pappa NU och hjälpa honom, så.. Cyaaa

You could be a sweet dream, or a beautiful nightmare. Eihter way I don't wanna wake up from you! 
Ha-Ha, sooooooo true :)


Vare 80's ellör?!

Tja. Igår var det tjejmiddag hos ange, tema; 80's. Mycket lyckad kväll, alla sov där. Men orkar verkligen inte sitta och gå in på detaljer. Så som dom brukar säga, en bild säger mer än tusen ord (?) Eller något.. Så bjussar på lite bilder, annars finns det mera på fejjan. Hugs!


Mitt hjärta kommer ändå alltid att vara grönt & vitt

.. då är det väl bara att säga hej till Superettan! Känns så surt. Jag har länge intalat mig att det kommer att lösa sig, att vi kommer bli kvar, men igår var det spikat. Superettan -.- , waaay! I Några minuter på Råsunda trodde jag verkligen att Bajen skulle vara kvar, jag vet inte hur mycket jag älskade Simon Helg just då, men... Pavey gör mål, tre minuter efter han har kommit in.. Han totalt krossade mina drömmar, blä. Jaja, Life Goes On.. Eller hur säger man?


Jag saknar er, Runarn, Kingston & Eguren...


thiz iz why I'm hot

.. sitter i morgonrock, helt nybadad! Imorgon ska jag träffa Angelica, vi ska fixa massa saker inför tjejmiddagen. Fråga min inte varför, men vi ska ha åttitalstema, haha! Vi ska vara hos Angelica & vi ska firra allt. Mat och så! Orkar inte dra till med värsta middagen, så det får bli tacos. Enkelt, men ändå gott! Jaja, nu ska jag läsa sista Twiligtboken som min söta mamma köpte till mig! Herregud, fattar inte att JAG är fast i sån där skit. Vampyrer och alla möjliga sagofigurer. Jisses, men life is life & dom böckerna ÄR faktiskt grymma. Trodde aldrig att jag skulle gilla dom, hehe. Kisses!


psssst! angående min dröm häromdagen, det är inte meningen att man ska förstå! Antar att bara Matilda & Angelica ska förstå!

HELT sjuk dröm jag hade..

Varning! Skit-osammanhängande text! & bli inte arg om du inte fattar, tror inte så många gör det! :) HAHAHA, sitter och garvar för mig själv nu.. Vilken satans dröm!



Fly like you do it

Tja alla glada fiskar!
Matilda sov hos mog inatt. Hade chillkväll, käka chirre & dirre och kollade på film. Filmen vi skulle sett fungerade inte, så vi kollade på Iranska Kakor och Heartbreak Hotel. Haha, Heartbreak Hotel är största B-filmen, men gillar den ändå på något sätt! Man sitter liksom och skäms för dom. Dom är bara SÅ knäppa.. :) Iranska kakor är däremot en hemmagjord film på 20 minuter som jag, Elin, Felicia och Rebecca gjrode i åttan på SO:n. Vi fick MVG på den, haha. Skäms varje gång jag tittar på den, fast den är faktiskt ganska kul ändå. Men folk som inte känner oss fattar nog inte poängen. Det är iallafall en miljöfilm! & nu ska SO-läraren i åttan visa den för alla åttor ;s . Hahahahaha! Lite pinsamt faktisk! Jaja, nog snackat om det!
   Idag var jag i Farsta med Sandra och kollade lite, hon skulle köpa present till sin mami. Åkte moppe dit, alltså Sandras. När Sandra köpt presenten skjutsate hon hem mig ända hem, whooaaa. Så nu sitter jag in da ghetto, haha nerå. Bara Bandis.
Ikväll är det handboll som gäller, och förresten kom med i U-truppen i fotbollen :) Blev skitglad, men samtidigt hade jag en klump i magen för alla som inte kom med. Känns skittråkigt att laget har splittrats! P&K / nella


Har denna dunkadunka-låt på skallen. Kan inte bestämma mig om den är bra eller dålig..
( Inna - Hot )


Hammarby


.. HAHAH, söta! Hittade den på Sofies blogg. Dom skämmer ut sig lite, men jag älskar dom iallafall <3


HÖSTLOV!


.. Min första lediga helg på hur länge som helst! Jag har verkligen ingenting plannerat!


VI É BAJEN FRÅN SÖDER!

Var & kollade på matchen idag. Stod i klacken med Thomas. 0-1 AIK, på hörna, som var felaktigt dömd. 1-1 HAMMARBY, Simon Guden Helg!           
Glädjen var ... o b e s k r i v l i g !                  MEN, så gör AIK 1-2, Fan.. Nu måste vi vinna sista 2 matcherna, Trelleborg & Häcken.. Djurgården har nog Kalmar & Helsingborg och Örgryte vetr jag inte. Om vi inte vinner dom matcherna åker vi ner ... Till Superettan.
ps. Jag H A T A R Bojan! Sjöng så jag nästan tappa rösten när han låg och hade fejkont; LÅT HAN DÖÖ, LÅT HAN DÖÖ, LÅT HAN DÖÖÖÖÖ! äckel... ds.

Tiden går långsamt!

.. gaaaaaah! Jag pallar inte vänta längre! Vill verkligen veta nu.. Är jag med eller inte?


Tack för allt! Hoppas de flesta kommer att spela med varanda nästa säsong!


'Cause now I'm that bitch & you're just a clown

Tja alla monsterdiggare!
Idag var en chilldag i skolan, slutade 14.05. Haha, appropå ingenting, gissa vem som kommer att få MVG i bild? hmmmm, shit. Jag är så satans grym. Jag förstår verkligen inte. Haha, nog om skryt. Fattar inte vad som flugit i mig, har alltid varit så jäkla ödmjuk och hejhå. & nu sitter jag och skryter hela tiden om mina grymma betyg. Nej, jag säger som Bettyyy; MAN SKA VARA STOOOOOLT! haha. Snackade med SYO i veckan också, hon tycker inte jag ska gå typ betnadotte eller så, utan vanligt SAM beteende, eller ekonomi.. Håller på att kollar på olika gymnasium nu, så om någon har något bra tips så är det bara hojta! Jaja, ska strax bege mig mot stan. Avslutningmiddag med laget idag, buhuuuu :( Hörs kanske ikväll.


ps. Angelica din murvel, du suger på att uppdatera! :O ds.
HAHAHAHHAHAHA kolla bilden x)


(skulle publicerats igår) :S

Tja. Kass uppdatering. I know... Men som jag påminner min kära vän om är vi faktiskt två personer som driver denna blogg. Den käre vännen är Angelica. Jaja.. Ska sluta tjata på gullet nu. Idag hade vi KID-dag, alla "MVG-barn" i Samhällskunskap fick sitta hela dagen och göra ett arbete. Ett slags läromedel som våran lärare ska kunna använda. Det gick gancka bra. Vi var 13 personer från hela nian. Ganska kul också.. Vi gjorde ett spel, haha! Men nu är klockan way too much! Shit, kommer inte att komma upp imorgon. GONATTI

Oh, think twice

Tja, hinner inte skriva något idag. Gick runt i alla klasser hela dagen och snacka med alla gubbänglar, skönt! Ska på träning som börjar fem, alltså handboll! Haha, orkar faktiskt inte träna idag, men aja.. Blir väll hemma igen vid halv åtta senast. Då ska jag kolla matchen på teve med pappa som börjar sju. Bajen-halmstad, shit.. Vinner vi inte den här matchen kanske vi åker ner i superettan, FETT SYYYYND! Haha, och Tony Gustavsson, bajens fd tränare kanske ska köra landlaget med Svennis. Tahahha. Seriöst, det var inte Tony det var fel på, vi har inga spelare! Jaja, ska sluta babbla fotboll nu & ta mig en smörgås (ordvalet, eeh?) & bege mig till träning, chao. P&K / nellyyy





woaah

oh, think twice! lalala another day in paradise, mhmmm. just think about it!


Hammarby F94 REP ♥

Efter finalen, där vi åkte på torsk med 0-2 mot AIK, fick vi reda på massor med grejer. Det var ganska oväntat, men ändå lite väntat för efter träningen i torsdags sa tränarna; gör en bra sista träning nu, för F94! Tyckte att det var lite wierd men liksom aa? Sedan efter finalen säger Stefan, en av våra tre tränare, typ såhär: Tack för min tid med er tjejer, jag kommer inte fortsätta att träna det här laget.. & efter det säger Tomas, våran andra tränare: Inte jag heller, jag kommer att gå ner till F96 och träna dom. & sedan säger Putte, tredje tränaren: Inte jag heller, jag kommer gå upp som assisterande tränare i U-Truppen.
   Så alla våra tränare är borta nu. Inget mera Bajen F94. Tre framgångsrika år på 11manna och lite sjumanna, (haha fast spelade ju mest i det andra bajenlaget då, på sjumanna!) Nu blir man antingen uppflyttad till U-Truppen eller nerflyttad till något annat lag i Bajen. Man får besked i november om man är med i U-Truppen eller inte.
   Men vill bara säga tack till alla ledare & spelare i Hammarby F94 REP, för tiden vi haft. Utan er hade jag inte nått dit jag nått nu. Känns som man kommer böla lite på avslutningsmiddagen alltså, suck. haha :p


Låtsas som att det regnar

Tjaa, var nyss ute med Nora & Ludwig och handlade godis till dom. Så söta, haha. Gick med dom i varsinn hand och som alltid så snackar dom hela tiden och ba; nellyyy, nellyyyy! Jag klickar på hissknappen , jag säger krokodil krokodil så ingen bil kommer, gröön gubbe :) .. Så hoppar dom runt, hihi. Dom fick varsinn påse och nu ligger dom och tittar på Barda. Dom är skiträdda, har bäddat in dom i en filt och dom är helt inne, haha skojar inte, det programmet är seriöst bra, haha. Värsta medeltidskriget, barn som gör uppdrag och grejer, haha. Nej, nu ska jag dricka massa glas isvatten, ladda inför imorgon. F I N A L   F 1 5  ! !


bild lånas från santan.se (jag & jossan i semin!)


thursday afternoon

.. kom nyss hem ifrån skolan. Hade idrott sista, vi sprang cooper, gick skitbra. Sprang med Daniel hela vägen typ. Haha, mitt skosnöre åkte ut sista varvet, så foten höll typ på att ramla ut ur skon, synd! Men vurpa iallafall inte, kom in på MVGtid :o enligt Filippa.. Hade höjt mig två minuter sen i åttan sa Kalle! (&för att skryyyyyta lite, kom etta i klassen, woaah) Kompis, det går bra nu. Måste skriva rent uppsatsen i NOn, senaste dagen att lämna in imorgon. Jaja, dax att börja göra den nu. Men Angelica kanske uppdaterar idag, eller nej förrssten glöm det, jag kan nästan satsa pengar på att hon inte kommer skriva någonting idag, haha :) ! P&K / nellaaa


det vackraste jag vet..

.. sitter och käkar noodles och kollar ut. Shit, imorse snöade det, men om man kollar ut nu är ängen helt grön och himlelen ganska blå(?) Skulle inte tro att det var höst om jag bara såg den här bilden. Haha, wierd alltså. Skulle ta kort med webcam på mig, men det blev värsta motljus, eller vad man säger, jag blev helt svart och det var bara bakrunden man såg.. Haha, raderade alla bilder när jag var med, efetrsom man bara såg en svart skugga. Men ärligt, den här bilden är skitfin tycker jag, klara färger & sen helv svart, alla grejer inomhus.. Så kom tuben preciiiiis också, fat det blev ganska fint med den iof. (ääääärligt, vilket muppigt inlägg, feel sorry for you guys, vem pallade läsa det här liksom?) wellwell, ska strax på träning på kanalis, på lördag är det final ju, WAAAAYYYY. P&K / nellaaa

ps. angelica är inte död, hon är bara hemma och ligger sjuk.. ds.


River flows in you

Tja! Ska strax på match i skogås, möter dom.. I nivå1, flajsan den murveln ska inte med, eftersom hon ska plugga, :( Jaja, behöver också göra det egentligen, NOprov imorgon, på VG&MVG, bajssss. Men ska fan vara bra på det (hur nu det ska gå till, eftersom jag inte pluggat... hmm) Mitt rum ser ut som en rumpa, as usual. Men har iallafall hunnit byta lakan och bäddat, hahaha! Cred till mig. Har dessvärre rivit ur hela lakansskåpet för jag inte hittade matchande lakan, hmm i-landproblem? Njaa...

btw, vet ni hur mycket jag stör mig på denna LadyGaga?! Hon gör verkligen allt för att få vara med i media. Hela hon är så överdriven, kolla bara hennes kläder? Hon såg ut som en mumie på MTVgalan, manba okej? What's the deal? Sedan säger hon att hon har en b'lle och grejer? Men häromdagen kollade jag i en skallertidning, då har jäveln beiga trosor och visar typ allt.. Vad vill kvinnan? JO, HON VILL SYNAS & HÖRAS... Felicia sa idag att alla hennes låtar låter likadant och jo tamefan det gör dom, hakar upp sig på orden i refrängen och texterna är helt meningslösa. (Kan inte säga att jag inte lyssnar på hennes musik, för det gör jag, men man tröttnar snabbt på låtarna.. &5 egentligen är dom sämst, haha!)


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, vad är problemet med människan?


Pluggkväll för mig... -.- (är nog glad för det mañana)

Tja! Stannade hemma ifrån min(a) träning(ar) idag, för jag behöver verkligen plugga, ringde putte, och de var bara okej :) har skrivit NOuppsats och gjort engelskauppgifterna i nästan två timmar nu. Känns skitskönt! Ska fortsätta med NOn efter att jag skrivit klart det hära, behöve verkligen en paus.. Sitter i köket, funkar bäst eftersom jag inte äger ett skrivbord hos pappa. Haha, ville inte ha det heller :p ! Ludwig kom nyss in med bullar till mig, hahah. Pågens, sjukt goda! Lyssnar på ganska lugna och bra låtar på spotify nu också.. Bäst! Jaja, back to work then.. (juste tror det gick ganska bra på matteprovet idag iallafall, var lite skillad på slutet, men som alltid kommer jag nog få avdrag för mina korta uträckningar, suck!) P&K / nellaaa


puttes matchreferat (LÅNGT!)

Vi vinner i serien med 7-0 hemma och 3-0 borta (på naturgräs) och undermedvetet så finns där "det här går inte att torska".. Trots påminnelse om fokucering, koncentration och en 100inställning. Åkersberga BK inleder fysiskt, målmedvetet och har ingenting att förlora. Ett mkt bättre ÅBK än jag någonsin sett, ett taktiskt slipat lag som drar ihop laget när vi har bollen, defensivt och ställer om blixtsnabbt - på snabba toppar. Vi skapar dock lägen och har minst tre i virket från Fanny, Steffi och Ninni. Vi blir straffade efter 20 min. efter en miss i uppspelsfasen, ngn ramlar och deras tunga topp gör inget misstag 0-1.


Vi hittar inte vårt eget spel utan faller in i ÅBKs. Vi omdisponerar laget och inleder bättre i 2a men får omgående en kalldusch då vi spelar in bollen centralt från ytterback som deras fw hugger på och friställer nästa som kommer löpande i djupet och får på bra träff som Niko är på, men bollen letar in sig i bortre, 0-2 12 min in på 2a och nu var goda råd dyra... Vi går ner på treback och spelar 3-4-3 och får utdelning ganska omgående genom Nelly som kommer igenom fint efter ett djupledspass och sätter reduceringen via stolpe i n - äntligen. Vinnarinstinkten slår på turbon och vi sköljer över ÅBK som börjar svajja och efter en kort hörna av Fanny till Sofie så får Fanny smart tillbaka bollen och lägger ett perfekt inlägg till Josefin som tekniskt skickligt nickar ner bollen i målvaktens hörn där hon kommer ifrån... helt chanslös.. 2-2 med 13 min.kvar. Känslan är att ÅBK är nöjda (straffar) och vi går fullt ut för vinst. Vi har ett mönster anfall där Nelly hamnat på högersidan och slår ett känsligt inlägg med h ö g e r n och Ninni möter med pannan 3 meter från mållinjen, men över..


Silver Goal vidtar (2x5) och vi påminner om hur ofta vi avgjort sista 10 i viktiga matcher. Det tar 1,5minut där Steffi går upp mot två fyrtorn i mittcirkeln och stör dom så mkt att mittbacken får bakåttouch med huvudet och det blir till en perfekt macka till Ninni som vinner 50/50 läget, trycker till sin bevakning och får två meter som blir till 4a innan hon iskallt rundar keepern och gör 3-2! 3 min kvar och ÅBK forcerar med allt vad dom har. 3 hörnor mot oss som vi får undan och ett halvt friläge som går utanför och vi kan pusta ut efter en gastkramning som heter duga...


All cred till Åkersberga som gör en tapper insats och visar upp en moral och hjärta för klubbmärket och ett spel som vi hade stora problem med.


Vi visar återigen vinnarskallar som går utanpå det mesta - trots att vi inte går på alla cylindrar så är vi där när det ska avgöras - som så många ggr förr.


Final på lördag mot AIK som slår Tyresö med 3-0 och det känns logiskt att seriens två suveräner får mötas i S:tanfinalen. En högintressant fight som bör ses, då bägge lagen spelar en anfallsglad fotboll med tekniken som varumärke.


Go for it!


Forza Bajen


GRÖNA & VITAAAAAA

Tja alla monsterdiggare!
Idag är jag SÅHÄÄÄÄÄÄR glad! Vann semin mot Åkersberga på skyttan idag, vilket innebär final på skyttan nästa helg! Kan kopiera Puttes matchreferat sedan, men han har inte skrivit det ännu. Iallafall, Åkersberga gör 0-1 och kan inte påstå att någon är speciellt bra efter det målet.. Halvlek kommer sedan och alla försöker tagga om på nytt, men efter cirkus 15 minuter in på andra gör dom 0-2, trodde det var kört då, men ganska tätt efter får jag en boll av stefii tror jag, lyckas få med mig den och är ensam med målvaken från vänster och tar i som fan och så sitter den, jag var SÅ glad! Haha, alla tagga till extramycket då, och Jossan gör mål på nick ganska snabbt eter, 2-2! Åkersberga börjar gå på knäna och vi var så nära att avgöra matchen med lite tid kvar, jag hade ett högerfotsinlägg till Ninni, men hon nickar precis över! Domaren blåste av matchen och silvergoal väntade.. Orkar inte gå in på detaljer men NINNIIII avgjorde redan i första 5 min! Alla va så jäkla glada! Haha, allt för mig, är helt uppe i varv! P&K / nellaaaa


tjoho!

Halloj! :)
kom nyss hem från Ulrika där jag kanske var cirka 20 min med mamma, Grazyna och Hajin.
Idag slutade jag halv fyra och efter skolan var jag med Josef vi drog hem till mig och tog det bara lugnt typ. Hade ju SO prov, det gick nog sämst.. Men kan ju hoppas på det bästa :), ska snart kolla på singing bee eller typ mammas pojkar (?) haha


Imorgon sover SÖTNOSARNA Amanda och Ewelina över här så kanske inte uppdaterar då..

 

Puss/ angee♥


gamla godingar från nellu.blogg.se

Någon som kommer ihåg min gamla blogg? nellu.blogg.se? Jaja, iallafall, kollade igenom den idag. Haha, hittade massa gamla roliga inlägg :p Tänkte visa lite, P&K / nellaaa
(mest inlägg om gamla tabbar, fan vad jag var klantig förut!)

Hade en period när jag var helt förvirrad & alltid gick in i lyktstolpar.. :s

(när jag failade grovt under playahead-tiden..)

(hahahah, somdagt, hade en period när jag var klumpig som satan, gled typ in på mage nästan, kommer ihåg det, hahahah)

(HAHAHA När pappa tabbade sig grovt, men kameran lever än idag! ouff, haha pappa var med när jag skrev historien, han tvinga mig skriva det fär om att reflexerna satt kvar och 13 år i elit och lalal :))

take my hand & walk with me

.. kom nyss hem ifrån skolan, (måste) hjälpa pappa att städa, laga mat & sedan måste jag städa mitt eget rum + plugga. Var skirbra på spanskan idag btw, haha. Börjar ta igen mig lite, var ju lite bra HT08, men sänkte mig till G VT09, not good. men är påväg upp igen, :) !! Hade ju SOprov idag också, tror det gick skitbra, eller helt åt helvetica.. Helt ärligt tror jag att jag får VG. Hoppas på det iallafall. Var ganska luddiga VG / MVG-frågor, så we'll see! Imorgon åker vi på USM i Edsbyn också, men kommer åka hem på lördagen igen, eftersom vi har semifinal i Sanktan på skyttan & det vill man verkligen inte missa! Möter Åkersberga eller Aspudden, har inte kollat vilka som vann den matchen ännu. Juste, ikväll blir det ingen plantid, DJ har match, så vi ska köra mac istället. & sedan kolla matchen. Men ska käka pappas goda carbonara nu med champinjoner & tagliatelle, mums! P&K / nellaaa


L  Ä  N  G  T  A  N  !!!


Fly on the wings of love

Tjaaaa!
Sitter och snackar med Angelica på msn och ska plugga lite SO strax. Prov imorgon!!! GAAAAAAAAAAASH. Träningen idag var najs, gick skitbra när vi hade skottövning :) !! Orkar inte lägga ner kropp & själ i detta inlägg så det blir bra såhär. P&K / nellaaa


hihi, mamma & dotter i webcam :) SÖTA!


....

KILLAR LÄS!

 

-tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.

 

-tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.

 

-tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.

 

-när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något

 

-tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.

 

-skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.

 

-när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma".

 

-tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.

 

-skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.

 

-vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.

 

-använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.

 

-tycker du om henne påminner du henne om det ofta.

 

-påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.

 

-tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert

 


jag kan jag med

Sådär nu är Sofias vante nästan ren, jo smartot Sofia tappade sin vante ute i fredags och nu hittade jag den så tog hem den och tvättade den. Men hon sa att jag inte behövde men det sitter ju aldrig fel med en överraskning.
Nu ska jag käka mellis och sedan plugga SO ! Mycket viktigt faktiskt.

Men kanske hörs later'!

Puss/ angee


min kusin Ida är gulligast och hon vet det ! :)

Ja min rubrik förklarar ju en hel del... Min moster ringde nyss och då fick jag prata med Ida, en av mina gulliga kusiner och då löd våran konversation så här;
Jag; Vad gör du då Ida?
Ida; Jag pratar med Angelica
Jag; Vad gullig du är
Ida; jag vet, hihi

Är hon inte söt ?  :)
Nu ska jag fortsätta plugga!

puss/angee♥

 

Ps. I'm sorry for all the pain I put you through


Help! I need somebody ...

Helloo!
Nu har jag ätit mellis, knäckebrödsmackor med ost och druckit hallonjuice! ASGOTT!
Idag så började jag kvart över nio med musik och slutade kvart över fyra med musik, hur grymt låter inte det?
Efter skolan drog jag direkt hem för nu är det plugg som gäller ! Senare ikväll blir det desprate housewifes, me like. Fast nu har jag inte riktigt tid att sitta här, det ska stenpluggas ! hörs kanske senare.

puss/ angee♥


blööu

Hej! Fick sluta en timme tidigare idag, mycket najs! Ska snart käka middag, min snälla bror gick och köpte currypasta till mig? Jo, man tackar! Kommer inte vara hemma länge alls, eftersom det är Kvartsfinal idag på HammarbyHöjden :D !! Vill VILL V-I-L-L verkligen vinna! Japp, men ska skriva klart SO-grejen om praon nu, Bara en fråga kvar... Mycket skönt. Jaja, ska dra nu! P&K / nella


Godermorgon

Godmorgon alla morgon pigga!
Idag börjar jag kvart över nio så då hinner man ju slänga in ett snabbt inlägg så här på morgonkvisten!
Just nu sitter jag här i soffan och tänker på kläder, vad jag kan ha på mig idag alltså. Det är ett svårtval, men kommer säkert bara slänga på mig något sen. Idag slutar jag dock kvart över fyra men no pain säger jag bara! Sista lektionen är elevens val och där har jag ju musik och det ÄLSKAR jag... Så nu är det nog bäst om jag går och fixar mig.

puss/angee♥

i brist på saker att göra

... så gjorde jag en dikt 8) hahaha, fyfasen vad NoLife_94.. Men jaja. poetiskt, huh? Hahahaha, OMG.. Vad håller jag på med egentligen? Ska snart sova, men har sovmorgon imorgon. Har faktiskt nästan gjort klart SOn nu & NOn hann jag klart med på lektionen :) wiiiiiiiiiiiie


The wild dogs cry out in the night

Tjena!
Var i stan men Matilda nyss, det var ingen fotbollsträning idag eftersom det är slutspelsmatch mot Bollstanäs imorgon på HammarbyHöjden. Så ikväll ska jag plugga järnet, har inte haft en pluggardag på evigheter och ta mig verkligen på orden, hinner aldrig plugga! Ska skriva klart prao-grejen, göra engelskan & börja knåpa lite på No-uppsatsen, helvetica alltså.. Den ser jag INTE fram emot att skriva. USCH! Men nu ska jag käka mat med Timpa. P&K / nellaaaa


.. btw, såg IdolCalle i stan idag! OMGGG, han är SÅHÄR bra, shit & hon rastakvinnan också!


she got bette davis eyes..

Tjoho alla tyffingar! :)
jag sköter mitt löfte och skriver nu då.. Idag har det vart en ganska skön dag i skolan inget speciellt hände, ett stort plus för dagen var att vi fick sluta en halv timme tidigare! & det tackar man ju inte direkt nej till. Så nu sitter jag här hemma har precis ätit 3 knäckebrödsmackor med ost på och druckit fanta. Knäckebrödsmackor med ost på är bland det bästa jag vet, äter det nästan varje dag. Men nu har jag inte tid att sitta här och lata mig måste ta tag i matte boken och räkna minst 10 tal, ännu ett plus om jag räknar 20! Så skriver kanske senare.

Bjuder på två supergülliga bilder + att en av bilderna har min guldkedja med ett kors med en människa på! känn på den ni ;)

puss/angee♥

PS. Sofie och Frida ÄR mitt privatliv!


angeeee

Hallihallå alla kära bloggläsare!
Ja, Nelly påminde mig för typ en vecka sedan att vi har ju en blogg tillsammans så va fan jag har sagt det här tusen gånger om men imorgon när jag kommer hem ska jag fan skriva ett inlägg och så ska det förbli hela veckan! kan berätta helgen i korthet.
fredag; ute med med några, Sofia och Wilma sover över
lördag; kusinträff, träffade Josef
söndag; vilade, åt på donken med min kära mamma!

puss/ angee ♥


Inköpslista oktober

- Mössa, vantar, (halsduk).
- En till skjorta!
- Bh ...
- Mina uggs
- Eventuellt ett par andra vinterskor?
- Skitfin "magtröja" (haha, självklart med linne under..)
- Baslinnen (?)


Bättre på plats än genom telefon.. Eller?


(Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? Ego...)

Idag älskar jag Simon Helg!

Tjenare!
Kom nyss hem ifrån fotbollen, tränade på hammarbyhöjden, sen duschade alla där och sen drog alla till Fanny och käkade. Mumsigt! Sitter och kollar matchen nu, Bajen går emot vinst! JAAAAAAAAAAA, Tack Simon Helg! Fyfan 30 sekunder kvar nu... Monteiro skadar sig..... Frispark, JAAAAAA, det är slut! Fyfan vad skönt! FORZA BAJEN ALÉ ALÉ ALÉ! :) Nu är vi uppe på kvalplats igen, puh. / NELLYYYYY
HOPPA OM DU ÄLSKAR HAMMARBY!

Hahaha, fyfan andra tränaren går in och tar bajen mot seger, förstatränarn hemma, magsjuk. pfff


7 saker du inte visste om min familj!

- Min mamma har vunnit luftgitarrs-SM två gånger (hahahahaha)
- Min pappa har spelat 13 år i elitserien i handboll.
- Min bror hade cancer förut, men är frisk nu.
- Min mamma är 1.80, min pappa 1.90 & min bror 1.95. (jag är 1.78)
- Min bror var smällfet & halvful fram till åttan, men nu är han en hottie på 75kg, pinne!!
- Min pappas favoritgodis är verktyg & han fyller år imorgon på kanelbullens dag x)
- För typ en månad sen frågade tjejen i kassan på systemet efter leg, mamma är 42.. hha


Veckans citat!

En kall morgon när Ludwig inte vill ha jacka.
Pappa: Alltså Ludwig, det är nollgradigt. Du måste sätta på dig jackan!
Ludwig: Men pappaaaaaa, kan det inte vara femgradigt?!
Nora: Meh, Ludwig, femgradigt är också kallt..
Ludwig: Tusengradigt då?
Nora: Ludwig, då är det så varmt att du kokar, man dör om det är så varmt!

Haha, shit. Fattar inte hur man kan veta sånt när man är 6 år!

Vid matbordet hos Lina
....Lina: Nora, du är verkligen klok som en bok!
Ludwig: Mamma.. Är jag klok som en kötbulle då?

Hahahahahahaha, kan inte sluta garva, klockrenaste! Men Ludwig menade att böcker är tjocka och kötbullar också, men skillnaden är ju innehållet, haha. Gullmonster.. Det är inte lätt när man är 4 år!


Jag & min kloka kötbulle!


No one knows what it's like..

Tjosan!
Ska strax städa mitt rum, pappa fyller ju år på söndag, kanelbullensdag! Så vi ska fira honom imorgon, kanske är bra om mitt rum är städat då liksom :) Har sjukt mycket läxor som måste göras i helgen! SO-redoisningen om praon, börja med NO-uppsats, göra klart NO-frågorna, Spanskaglosorna & engelska-uppgifterna. Hur ska jag hinna? Jaja, time to clean up my room. Juste stadslagsträning ikväll med handbollen också i Liljeholmen.. Kisses / nellaaaaaa


min nya frilla, man kanske inte ser så bra, men det får duga!
checka mitt nya diadem, lila med rosett :) !
fattar inte hur jag lyckas vara så crazy, mhahh
(klicka på dom så blir dom större!)


Is it you?

Tjabba!
Kom nyss hem från Farsta, klippte ju mig. Orienteringen skir åt helvetica kan man nog säga. Haha, vi irra runt som fan. Jaja, mitt hår blev okej. Luggen kanske blev lite kort, men wtf, man är alltid lite missnöjd i början, blir bättre efter två-tre veckor! Ska strax hem till Lina, det blir hemmagjord pizza, har inte ätit det på år & dagar! Ska bli skitgott.. Förresten, jag fick VG på min engelskauppsats! Fattaaaa, VG! Är inte så vass på engelska, har något problem alltså, det enda ämnet jag har G i. När jag ska snacka börjar jag liksom stamma? Hey wierdo? Alltså, kan snacka på skoj liksom, när man driver, men ja.. Är iallafall sjukt stolt, speciellt när det bara var Matilda i våran klass som gick MVG- ! Men ska städa nu och så. P&K / nellaaa


det här var igår, mitt hår är kortare nu! :'(


RSS 2.0