Jag ser allt när jag blundar.

Sov hos Flajsan inatt. Vi kollade på Pojken i randig pyjamas (?), som var skitbra, men jäkligt hemsk. Spelade ju B-lag igår, det gick ganska bra. Fick spela typ hela matchen, det var skitjobbigt. Hur som helst, vi vann med 5 bollar. Ikväll kanske Flajsan & Sandra kommer över. Vi ska upp tidigt imorgon och jobba.. Men det är najs, cash liksom! Men, nu ska jag städa lite och ta något att käka, är jättehungrig! Åhh, btw.. Käkade en Ben&Jerry's igår, Cookie Dough! Love it. Höres kanske senare, puss!


(ganska ointressant!)

... dom säljer löshår på H&M!    L Ö S H Å R !  Hur pallar dom? för 129kronor. Alltså haha, blir helt.. ? paff! Herregus, är det ett skämt eller?! http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_NEWS&shoptype=S kolla själva. ( sida fyra )

Som att vakna upp ut en evighetsdröm!

Hej kompisar! Sitter just nu hos Sandra, med bettan också! Vi har hyrt två filmer och köpt massa godis. Det blir mys ikväll. :))) Imorgon är det b-lagsmatch i sköndal, jag och Sandra ska spela iallafall. På lördagkväll vet jag inte vad som händer, ska kanske vara med Flajsan.. Men nu ska jag fortsätta liiiissna på Lena Philipsson, min idol och brottas med bettan. hehe. KISSSSSES


Sandra, Bettan & Jag på ung08


nananana, du skulle dumpa mig. (dumpa mig!)

Jag har fixat jobb! (med en jäkla massa hjälp av Sandra!) Och det känns så jäkla bra & skönt.. Ska jobba halva lovet. Om jag inte redan nämnt det, så ska jag till Italien i sommar med Amanda, Rebecca, Sandra & Felicia, vilket kommer bli riktigt najs. Vi kommer förmodligen åka till klacken, typ Leche. Felicias pappa ska följa med, han ska jobba där. Vi kommer antagligen hyra ett hus eller något i den stilen. Förhoppningsvis vid stranden! Där ska vi ha så grymt kul alltså.
   Juste, tillbaka till grundämnet. Jag ska betala allt själv och får 1000 kronor i månaden, (barnbidrag) och om jag ska ha råd, får jag i princip inte köpa någonting fram till dess, *suck* .. Men tack vare detta (tack som fan Sandra) så kommer jag kunna leva ganska najs fram till dess iallafall! Men nu ska jag gitta in i duschen! PUSS


(dock en bild från Indien, hehe.. Men kände för en mysig bild!)


You choose (or give me some advice)


- Vilken bikini ska jag beställa? (den längst till höger finns med för jag ska beställa en sådan blå överdel isf, som den första!)

copyright!!

DETTA ÄR HEMBRÄNT, så ta icke!

Im so f*ckin' mean,                    
that not even Listerine,
can make me clean!
I'm the most evil person in the world,
and the hair on my pussy is curled!

WHAAAAAAAAAAAAM! (by matilda & nelly)
the new rappers.. erkänn att den är grym!


For the love of my life (to my homeboy Nadab)
Nadab, you're cool,
you're the hottest guy in school,
your ass
got class
your sexy voice
makes me having no choice
& your pretty smile,
makes me happy for a while!
All the time, I think about you,
I want to do a tattoo,
with your name,
across my chest,
I hope you feel the same,
'cause you're the best!


Beautiful liar

Jag har kommit på att man INTE kommer längst på ärlighet. Man ska hassla sönder och ljuga som fan. Det fungerar bäst. (eller vad vet jag?) Det enda jag vet är att det suger att vara ärlig. Man skämmer bara ut sig själv. Så, ett tips till alla där ute: Tänk innan ni är ärliga och blottar erat inre. Ett riktigt hett tips om jag får säga det själv. & av egna erfarenheter.. om man vill ha något ska man ljuga. för den som ljuger får det den vill ha. Det är sant? Helst ska ni hitta på något riktigt jävla sjukt för att soppa banan på konkurrenter, eller? Alltså, som sagt.. Det enda jag vet är att det suger att vara ärlig!


Be clever - Lie!


Visste ni att..

.. jag har en hemlig bilddagbok där det endast står deprimerande saker.
.. jag samlar på trocaderoburkar och har ett helt torn i fönstret.
.. jag ska åka till Italien i sommar med mina bästa kompisar & betala själv.
.. jag har spelat fotboll och handboll sedan jag var sex år, men slutade på fotboll nyss. Tränade i genomsnitt 5 ggr/ vecka då.
.. jag älskar Hammarby & Snook riktigt mycket?
.. jag kan prata flytande finska. (Ei, en voi)


You're my babyyyyyy


FÖRUT: matteplugg med bruuuur & matlagning
NU: datatrams I guess.. (?)
SENARE: Bada, städa, läsa Historia, sova?
IMORGON: s.e.g.a.s.t.e.d.a.g.e.n + handboll
HELGEN: b-laget @lördag, sedan inget mer?


Kalla mig färsk, kalla mig dvärg!

Det blir ingen träning idag, så måste plugga matte. Ligger lite efter, men man kan fan inte jobba på lektionerna. Måste ha kvar mitt mvg i det också om jag ska in på Kärran, och just nu ser det icke ljust ut, fick VG+ på förra provet, 1p från mvg, tarvligt! Som tur är det ett betyg för hela högstadiet, vilket kan rädda mig jkligt hårt, phu! En till god nyhet är att jag idag fick VG+ på so-förhöret, NAJS! Ingen fick mvg i hela nian. (kalla mig besserwisser or something, men måste peppa mig själv!) Haha, slutsnackat om skolan!
     ikväll ska jag även bada och firra mig, (=asnajs) + vika all fcking tvätt & städa mitt rum. ALLTSÅ JAG FATTAR INTE! Hur lyckas jag stöka ner hela tiden, help me please!

Shit, btw. Pantade 3 säckar & fick 260 spänn. C-c-c-cachflooow (or something)


Jag vet vad dom tror, dom tror dom vet var jag bor

Hej alla mina kära följeslagare!
Edgar drog nyss, det blev en lång natt. (nej jag skojade bara) Pratade honom till söms, han gillar att somna så, synd bara att han inte lyssnade på vad jag sa, för det var faktiskt riktigt intressant & detaljrikt! Men, den som missar en mässa, missar en massa, eller något (?) Alltså, det här inlägget (och alla andra inlägg) är så sjuuuuukt meningslösa, det är liksom mina fingrar som lever ett eget liv & jag vet inte vad. Angelica verkar ju inte vilja skriva här heller, så vi kanske borde radera den här smörjan? I protest skilde jag mig idag. Jag var gift med henne på facebook (fråga inte). Lämnade in alla papper idag, så det är klart. Vi är nu mera skilda... Det var en hård skilsmässa!
   Okej, lite seriöst här nu! Eda sov hos mig inatt & vi snackade mest och jiddra lite med datorn.. Sedan somnade hon till mitt jidder. Berättade skitroliga saker, men hon sov. Haha, hon gillar att somna till snack, tydligen (?) Kanske ska prova sjunga lite nästa gång. Låter mycket mysigare! Nej, men innan detta spårar ur ännu mer säger jag tack & hej. (Leverpastej) hihihihihiih, KISSES

abåå, kolla mina muskler! (och mina favvispyjamasbyxor!)

I hope you haven't said it too


Jag ser allt när jag blundar!

Tjosan alla monsterdiggare!
Jag sitter just nu i mitt rum och väntar på krubb & på edgar. Han fick lite problem hemma.. Men han ska sova här inatt iallafall, det gillar vi! Ikväll blir det nog ganska tjiLLigt.. Melodifestivalen? Film? Who knows liksom, well I don't! :) Shit, vad jag är flummig. Bäst att sluta innan jag flummar ur. PUSS

(f*ck, kan itne ladda upp bilder, så ni får inte se edgar :/)


.. jag var, är och kommer alltid vara samma person


Gödmörgön! Ska bädda sängen & senare dra till sköndal. Har match mot Skogås, weeiii! Senare ikväll kommer Eda, hon ska sleepa här, naiijjs! (satan vilket värdelöst inlägg) Adios amigos!

neeeejw, nt peaaaaw.. (a)

Nej! Playahead kan inte stängas ned! Jag har precis kommit på hur man "gör" låtar. Skulle logga in för att spara alla mina bilder (hehe) och lekte runt lite & lyckades skapa låtar, hur bra?! Måste verkligen fixa massa innan dom stänger ned. Haha, i-landsproblem no1? Men nu ska jag sleepa, har match imorgon! :) Kisses

SPANSKA!


Tom Pulse - Cuando

<   Casa de Leones - No Te Veo 3

Shakira - Estoy Aquí


Fight for this love


Fysatan vad snyyGGt.. Vill bara stjäla alla hennes kläder NU.. Vilken torsk hon är. (kenzas.se)


aggroNella

Sebastian Eguren es un coño.. Den jäveln skriver på för AIK, i 3 månader. Vad händer? Vilken skitsnackare! Säger att han alltid kommer ha hammarby i hjärtat, att han ska låta sina barn växa upp på söder och låta dom spela i hammarby. & nu AIK.......? Skojar han?! Voy a estrangular Sebastian Eguren...


...... Tu eres un coño grande!!!


No te veoooooo!

Ligger och lyssnar på musik. RUN DMC & någon weird låt som vi alltid får höra på spanskan :) Jag lovar, den är bra! (om man lyssnar några gånger). Imorgon är det tJill i skolan, elevensval (matte), hemkunskap & dubbel-NO, sedan slutar jag! Efter skolan ska jag vara med min älskade Matilda, vi ska typ sola? Satsareeeee! Men vi har liksom bad nästa vecka? Hmmm.. Inte najs, mest för att jag inte äger någon bikini, typ.. Lånade Angelicas när jag var i Indien :) Iallafall, tillbaka till solandet, har fått värsta nojor sedan NO-lektionerna, då vi snackar mutation osv. Men som tur är solar jag inte regelbundet :D Har endast solat två ggr i mitt liv, och aldrig själv :) Men nu ska jag sluta jiddra om solarium, det är ointressant? Nu ska jag sova! :)))))) LOVE!


ps. Jag tänker på dig hela tiden. ds.


Pink


Ursäkta bilden, men mina paintskillz är inte på topp idag! (Detta skall iallafall inhandlas så fort pengar rullar in!) Äeehhmn, eller typ när jag skaffar jobb? :s

TIPS! (snarare ett måste)


Ni tjejer M Å S T E  köpa Maybelline Colossal Volume Express Mascara. Ni måste. Den är helt perfekt. Jag vet ingen som har klagat på den & både Matilda & Angelica kan intyga om att den rockar fett. Tack för mig!


RUN DMC







Hemmagjord foundation by Nelly!

.. tänkte visa er ett partytrick! Vet dock inte vad jag fick det ifrån, men whatever. Om man, som jag, inte orkar köpa en dyr foundation, och inte andvänder det varje dag, kan man köra på en fuling! (Dock måste du äga en ganska fast concealer & någon sorts dagkräm) Men gör du inte det, kan du ju freestyla med något annat. Endast fantasin sätter gränser :) Okej, så nu ska jag komma till saken. Det är sex enkla steg och hela kalaset går übersnabbt!



(OBS! Alla dessa bilder har jag tagit själv & även alla texter har jag skrivit själv, så. Do not steal my photos!)


Kan du känna fukten på min tungspets?

Ska möta flajsan & bettan vid korsningen tjugo över. Har nyss laddat med en panpizza, 100g chips och massor med trocadero. SatsarN.. Nej, allvarligt, jag bode skämmas. Jag kan verkligen inte äta en hälsosam kost, jag är en liten fettgris som käkar allt jag kommer åt. (=icke bra!) Men nu ska jag sticka! Kisses

btw, alla nior! Vilket/vilka gymnasium har ni valt (+intiktning) ?


Everybody says we're through

Tja alla puddingar!
.. kom nyss hem från mina två matcher. Torskade första matchen med 5 bollar, mot spåret. Men jag gjorde typ 7 mål, fantastiskt! I andra matchen var jag skittrött, min kropp var helt dallrig och jag pallade inte springa haha :) Fick inte spela så mycket andra matchen, men aaa.. Det var bara skönt. Flajsan fick inte heller spela så mycket. Men vi vann med drygt 10 bollar, (y). Såå.. NU ska jag bada och samtidigt läsa lite SO, vi har läxförhör om mellankrigstiden imorgon på AT. (nice) Känner att det inte kommer gå bra alltså. Fick bara VG+ på första läxförhöret (notera att jag är skiiiitnöjd) Men, bara för jag inte hade skrivit nationalism. Ett ord. Blä, då blev jag arg. Vi hade inte ens gått igenom att det var viktigt. Men anyway, måste iallafall plugga. Så, see you guys. PUSS


våga fråga!


hej du. vet inte vem du riktar frågan till, men tänkte att jag och angelica kan svara iallafall. känns som vi har slut på idéer, så det är skitkul om ni vill fråga saker. :) dock känns det meningslöst att ha "frågestund", då jag vet att det kommer vara NOLL frågor, haha. så om någon skulle undra något är det bara kommentera valfritt inlägg!

NELLY: ... det är svårt. det finns ingen mall, men jag tror att jag börjar gilla killar som är roliga och snälla. killar som tar för sig lite och är sociala. jag vet inte varför, men "gillar" inte blyga killar. jag tycker att det är jobbigt att inte ha något att prata om och att allt blir jättetorrt, om ni förstår? men det första jag ser är leendet. 
    Nej, men huvudsaken är att han är rolig och att man har roligt tillsammans, tycker jag! ps, mörka ögon är fint! Låter klyshigt att säga att det BARA är insidan som räknas, för så är det inte. Men insidan spelar mycket roll!!

ANGELICA: Jag faller för killar med en skön stil och en nice personlighet, håret är typ ganska viktigt don't know why men så är det. Sen händerna faktiskt. Och eftersom jag är ganska pratglad av mig så är det ju trevligt om killen vågar prata tillbaka iallafall. Men en uppfattning hos killar kan ändras från person till person :)

the OC

Seth: What happens in Mexico, stays in Mexico.
Ryan: What happens in Mexico?
Seth: I don't know, because it stays there. That is why we must go.

if my dreams get real bizarre


igår: chirre & trocadero + film med Timmy
nu: deg i sängen... + massor med najs musik!
snart: frukost + storstädning. Måste städa vardis, köket & hallen
senare: kolla på Timmys match i sköndal. weei, gubbängenHooligans


hahahahahahaha! Love them :) (the OC)
Summer:
Last night ... you weren't the only virgin in the room.
Seth: What? Who else was in there? Were they filming us?
Summer: Me, jackass!


I can't hold it much longer...


.. har nyss käkat kycklingtacos (y) .. ikväll ska jag kanske träffa elin, om hon inte ska till sin papi! Men nu ska jag städa lite (eller nåt?) ps. jag rockade fett på no-provet idag, typ.. ds. (eller.. jag avr bättre än väntat! Minst VG, annars blir jag arg.= Har ju MVG i biologi nu, sedadn åttan.. Men det lär väl kastas nu. Tråkigt nog. En bra nyhet är att jag sökte gymnasium idag hos SYO! Och jag hade tydligen 5 poäng mer än  jag trott, pretty nice, huh? Bara för att jag är lite glad idag tänkte jag bjussa på tre bra låtar. Znel hest!


Marvin Gaye - Sexual Healing

Rihanna - Take A Bow

Beyoncé - You Are My Rock


Sumpan, ser man sedan dör man

Tja (igen)!
Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad & läsa NO. Shiiet vad jag ska nöta! Sedan ska jag sova, för imorgon är det Nationella, uppsatsen.. Måste gå igenom alla olika texttyper innan också, typ krönika, novell, debattartikel osv! Men det löser sig.. 
   Tänkte gå till SYO imorgon också och välja gymnasium. Har redan klickat in några val, men inte bekräftat eller vad man ska säga :) och efter skolan blir det ingen träning............ Ska plugga & dra till hökis? Men guys, nu ska jag bada! PUSSSS


Ack, Sundbyberg - Oskar Linnros (fd Kihlen i Snook :/)


tight jeans, double D's making me go: wohoo

TJA BLOGGEN!!
Nelly & Matilda här! Vi skulle egentligen pluggat idag, men som vanligt blev det inget av det. Mycket snack bara. Dansade i aulan idag med alla nior, manba najsssssssss.. Nej men detta blir väldrigt flummigt nu alltså. Hörs kanske senare..... Ikväll ska jag bada. & tvätta håret ? Assåå.. Näej, pYss


SUMPAN, SER MAN SEDAN DÖR MAN!!!!


Veckoplannering (lite sen!)


@ my place

... just nu färgar/slingar Ewelina Angelicas hår. Vi överraskade henne för ett tag sedan med hemmagjord tårta, najs! Den blev perfa, allvarligt.. Men nu ska hon snart skölja ur färgen, hörs kanske senare :) PUSS


paljettköfta


.. Lindex! Thanks mum. <3


GRATIS Angelica (pangpris)

Grattis på sextonårsdagen älskade Angelica! 1994-02-07, var datumet då Camilla krystade ut den lilla sparveln! Tyvärr hinner jag inte skriva värsta gratulationstexten här, så jag hoppas att du nöjer dig med smset jag skickade 00:00 i natt.  (+detta & på fejjan). Men ni läsare kan faktiskt droppa ett "grattis" i kommentarsfältet tycker jag! PUSS



'til we can walk again

Ikväll ska jag till flajsan. Vet inte vad vi (amanda, jag, bettan & flajsan) ska göra, men det blir säkert kul! Så, ska firra mig lite och kolla upp bussen. Btw, vi vann elitmatchen men torkade nivå2. Höres kanske imorgon! PUSS

PS. I'm totally in love with theese shoes. Måste inhandlas snarast! DS.


K N A S

  • Varför är orden dyslexi så svårt att uttala?
  • Varför stavas läspa med s?
  • Varför beställer folk en dubbelosthamburgare, en stor pommes frites och en cola light?
  • Varför finns det handikapp parkeringar framför skridskobanan?
  • Varför kommer pizzan fram till kunden fortare än ambulansen till patienten?
  • Varför köper vi hotdogs i 10pack och korvbröd i 8pack?
  • Varför målar kvinnor sina ögon med öppen mun?
  • Varför är ordet förkortning inte kortare?
  • Varför tycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
  • Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
  • Varför står det på hundmat burken 'ny förbättrad smak', vem har testat det?
  • Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollens knappar när batteriet börjar ta slut?
  • Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?
  • När ett ord i ordboken är fel hur vet man det?
  • Varför har byggnader som ska vara öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?

  • Mi madre es mi angelito

    Min mamma brukar läsa bloggen ibland (eller jvligt ofta) och hon hade sett att jag ville köpa en kofta med axeldetaljer. Tror ni inte hon har varit iväg och köpt en grå kofta med paljetter över hela axlarna till mig då? Jag blev helt hyperglad! En grå, lite kort modell från Lindex. Skitsnygg! Och som grädden på moset hade hon även köpt min favoritfilm I Taket Lyser Stjärnorna, hur snällt? Shit, tack mamiiiiiiiii <3 Love you!


    Mami :)


    & now you're gone it's like an echo in my head

    Hej mina vänner!
    Jag ska strax klä på mig handbollsgrejerna och bege mig till Huddingehallen, det är match. Hände ingen speciellt idag i skolan, förutom att vi gubbänglar fixa inför öppet hus och att vi åkte skridskor. Pallade inte spela bandy med grabbzen, så vi gjorde konståkning :) Haha, allvarligt, den blev lite k00l, åkte köttbulle under bettans ben och sånt. FLAAASHIGT! Men nu är det dax att firra sig, kisses!

    Detta gjorde mig grymt glad & chockad. OSKAR LINNROS, självaste Kihlen, (snook!) .. Men ack, det var bara en sån där jäkla applikation. Fan ta dom. Honestly...........


    dunkdunk


    Medina - Kun For mig


    Jeg hører kun musik I mit iskolde hjerte

    .. Var hemmas från skolan idag. Men ska dit igen imorgon! Har sovit nästan hela dagen och pluggat lite. Men whatever! Nu ska jag städa lite och sedan plugga spanska. Har läxförhör imorgon, och på fredag är det hk-prov. Blä! Men det ska nog gå bra. Kollade igenom mina webbkamera-foton, haha;



    Förortsbarn, vi blir aldrig som dom från stan!

    halloj! Kom nyss hem från skolan.. Hade OD hela dagen. Helt okej! Ska kanske kirra insändare i metro och skriva klagobrev till lärarna med matilda (haha), orkade verkligen inte vara med och anordna discot i år igen.. BTW!! Valde gymnasium igår, fast kanske ska gör lite ändringar, men la iallafall in fyra val. Kärran i spetsen såklart!  Tycker bara att det är skitsynd att dom inte har juridik eller beteende, men liksom man måste ju ändå plugga vidare sedan ocj inriktningen efter sam är inte så viktig. Så, tyckte det var bättre att välja en bra skola. På fjärde, femte och sjätte hade jag typ Värmdö, Östra Real och Klara Södra. Kan skriva exakt sen, när man pallaR
        SHIT! Är verkligen jättetaggad nu, vill bara börja gymnasiet NU! (okej, inte riktigt.. Vill ju inte missa sommaren, balen och massa jidder emellan!)

    My homies <3


    Dollyblond - KLOCKREN!



    Alltså, denna människa är galen. På ett bra sätt. & klockren! Verkligen, alla hennes tankar är klockrena. Älskar när folk skickar in dilemman (skickade även in ett en gång för länge sen! haha) Hon har så bra svar och skriver om allt och är så jäkla öppen. (?) Jaja, ska sluta skriva om denna tös nu. Dock har hon weird klädstil, men det blir balt, hon bär upp kläderna. Naijs! http://dollyblond.se/


    go your own way ..

    Walk away
    'Cause it's time to be on your own
    Without me
    It's not the same
    when I hear your voice
    And what you say
    is just noise
    So maybe I should fill you in

    Chorus
    Hey boy
    Go your own way
    I'm telling you it's really over
    Got here a little too late
    I'm steppin' out now
    Hey boy
    Go your own way
    It's never gonna work 'cause we're stuck in reverse
    and you don't have the nerve to change

    Did you see
    the daily news
    In my dream
    I'm over you
    Can't you tell you and me are through
    So hit the road
    and get a clue
    'Cause I'm not gonna stick around

    Chorus

    'Cause you're not that strong
    So walk away
    Now what's done is done
    I'm moving on

    Chorus

    Hey boy (hey boy)
    Go your own way (go your own way)
    I'm telling you it's really over
    Got here a little too late (got here, it's a little to late
    now)
    I'm steppin' out now
    Hey boy (hey boy)
    Go your own way (just go away)
    It's never gonna work 'cause we're stuck in reverse
    and you don't have the nerve to change


    Älskar låten, pusss angee


    RSS 2.0