goin' to Goa

.. taxin går hemifrån klockan 03.00 inatt! Planet går kanske 06.30. Need some sleep. PUSS!
& jag älskar er, mina kära vänner. Om jag kraschar .. :s

Hemma igen 11/12 <3 LOVE


(ännu ett meningslöst inlägg)

Jag har, eller folk har, kommit på att jag är jkligt dålig på att visa när jag är seriös eller oseriös. Det är nämligen ganska ofta som jag driver (även när jag skriver här) , det kan liksom gå jättelång tid innan folk faktiskt fattar att jag skojar! Eller, när man snackar om det i efterhand, ex; när jag skrev taskmört och en pil på ett papper & kollade på den personen, eda, och ba eeeeh ;s .. & hon sa ingenting, men trodde fortfarande att hon förstod att jag skojade, men icke sa nicke.. Det får man minsann förklara sen ;) .. Måste börja tänka på det, att skämta tydligare, haha. Fast på är det ju inge roligt? Det jag vill konstatera med det här egentligen är; JAG HAR SÅ JKLA DÅLIG HUMOR!!!!! Sitter liksom och garvar åt astråkiga saker! Den här t.ex :) HAHAHA, påminner mig om Timmy när han var liten ;)


sen har dom gjort en reeeeeeeeeeeemix också! :p


KEMIIIII

Känner mig astaggad inför imorgon, haha! Borde egentligen ha en klump i magen, men jag har verkligen inte det. Men det kommer kanske sen? Känner mig i fas med NOprovet, kommer nog gå bra, hähä. Engelskaboken har jag läst ut, så ska nog slipa lite på en recension som jag kan lära in, eller nja, lite! Spanskan är jag inte så orolig för.. Visst, jag ska kunna mycket text utantill, men vi kommer ändå att ha pappret vid sidan, så det är lurre. Säger bara; SISTA SKOLDAGEN IMORGON! ÅKER SNAAAAAAAAAAAART :)))))


dagens citat; woho, hahaha jag var med i din blogg igååår !
(hahahaha)

Jag = nya Carin Götblad! (varning, tråkigt inlägg)

Jag har tänkt på en sak.. (eller ganska många saker!) Tänk på hur mycket man kan bli egentligen! Jag menar; allt från bagare till florist till målare till ekonom till psyklog till receptionist till egen företagare till advokat till kassörska och jag vet inte vad. Har ni tänkt på det? Listan skulle bli lång om jag skulle fortsätta rabbla massor med yrken. Men, jag vill på fullaste allvar bli polis. Jag har alltid varit smygintresserad av det yrket. Det verkar vara så spännande.. Det är ett så brett yrke. Man kan ju vara allt från ridande polis till värsta komissarien osv... Folk tror att det är enkelt att bli polis, men det är det inte. Det är så många test man ska gå igenom och så. Tro mig, har snackat med Bettans mamma och kjelle - Som båda är poliser. Men jag vill verkligen, och det är ganska skönt att jag verkligen vet vad jag vill bli. :) & eftersom jag vill, så kommer det gå, jag ska bli polis. Spikat. :)
 Haha, det var lite kul, skojade med Bettan hela dagen på gymnasiemässan och ba; där är mina framtida kollegor (&pekade på poliserna) .. & sen inne på mässan gick det förbi några poliser; så peka bettan och skratta, så trodde dom som snacka om sitt gymnasium att vi skratta åt dom, haha. Går inte att förklara med det var skitkul! Och när jag peka på taxin och ba; Bettan... Där är dina framtida kollegor :)      
    Jaja, allt för mig! NU: krubb hos Lina.  SENARE: träning  IKVÄLL: plugggggggg! 8)

Jag & BETTÄÄÄÄN! <3

(LIVET BLIR BÄTTRE NÄR MAN VET VART MAN SKA!)


julklapp?

.. ska straaaaaaax kila iväg till skolan, men behöver inte stressa. Bor ju så nära :) BTW, snacka om att jag vill ha en sån här klocka! Julklapp någon? Den ska tydligen finnas i Gamla Stan (a) Ska allvarligt talat köpa en grön!

un verde para mi? (haha kefffff på spanska!)


SKYYYLL INTE PÅ PRAKTIKANTEN

.. Har kommit en bra bit på SOfördjupningen nu, det känns som det kommer bli asbra! (hehe, bara för det kommer det säkert inte bli det!) Men är ganska trött på det nu, och ska därför spola upp ett varmt bad! ÅÅÅH, vad skönt! Ska ligga där och gosa in mig i bubblorna och känna bubblor som kryper upp längst ryggraden, älskar att bada! & som grädde på moset ska jag läsa ut min engelskaboken och läsa massor med NO, ohyes! Hahah, så hörs nog inte mera idag! Juste, hann till och med städa mitt käraste rum också. Ännu en check på listan! Snackade yuppinalle med Eda sammtidigt också, gick runt i mitt rum som värsta muppen, med mössa på huvudet och skidglasögon på, så att telefonen skulle sitta fast, utan att jag skulle behöva hålla i den.. Haha, det är sånna stunder man känner sig så wierd :) Men det gillar vi! NU SKA JAG BADAAAAAAAAA! Kisses & Hugs / the one & onlyyyyyy


i några av mina damp-delight-stunder.. Detta är ingenting
emot hur jag brukar go craaaazy, om man säger så. Haha,
jag och min mamma. Ni skulle se oss, vi snackar låtsas-
språk med varandra och leker ICA-praktikanten, haha.
Ska fan filma och visa när hon härmar honom, K L O C K R E N T !


3 days to go!

Tja. Ska strax sätta igång med pluggandet. Allvarligt, jag orkar inte... Skitskönt att ha SOprovet gjort idag, & nej det var inte ett prov, utan det var ett läxförhör.. Men det var liksom frågor på det, som var riktigt TUNGA provfrågor. Eller åtminstonde en utav dom. DAAAAMN! Jaja, känns skitskönt att ha det gjort!

Skriva klart uppsatsen om Monet (haha)    CHECK!
Plugga till SOprovet på måndag                CHECK!
RÅplugga NO, har prov tididare än alla.. -.-
Skriva klart min SO-fördjupning, och komma på exakt vad jag ska ta reda på i Indien om kristendom & hinduism -.-
Läsa ut min engelskabok, samt skriva bokrecension!
Packa lite, fixa packlista kanske (?)
Plugga in spanskatexten så jag kan det utantill. BLÄÄÄÄ!


ps. allt kretsar inte kring dig! ds.


2 do-list!


v.48 Plannering!


TYYYLER

.. måste bara säga att New Moon vad skitbra! & Jacob (Tyler Launter) är snygg. Jag dör..... När filmen började tänkte jag; haha ofta jag tyckte han var snygg?! (han hade långt hår i början) Men sen klippte han av allt hår och då minndes jag. HALELUJAH! Likaså Embry; hot! Och Robert P är inte ens snygg, förstår inte varför alla tycker att han är snygg? Såg ni hans kropp eller? Helt vit(okej han är en vampyr) och världens äckligaste nipples, haha ellerhur matilda?! och typ luden på bröstet.. Jaja, utan att avslöja för mycket, så kan jag säga att jag stör mig på Bella, jag är på Jacobs lag (nu efter att ha sett filmen.., när jag läste böckerna tyckte jag Edward), Dakota Fanning (stavning?) är med, hon har blivit skitsnygg! & Charlie är så snäll mot Bella!
    Tycker att Edward & Bella är så stela mot varandra, medans Jacob & Bella alltid skrattar tillsammans ser så lyckliga ut, Bella ser ju typ rädd ut för Edward! & återigen, JACOB är ssååååååå snygg. Jaja. Kisses!


Haha, the paint-master, sajjk. (kolla, har klippt uppåtnäsa på mig själv? x)


I'm alive !

Alltså jag har upptäckt en sak... Lyssna början på båda låtarna;

Imogen heap- hide and seek (impalia design)

 
Jason Derulo - Whatcha say

Hör ni att början låter likadant + att den vanliga hide and seek har början i typ mitten (?) har dom härmat lite eller vad tycker ni?

puss angelica


pluggheeääst

Tjenixen! Idag har jag MYCKET att göra, måste ju lämna in allt tigdigare än alla andra och så. BLÄ.. Så ska mest plugga och göra klart grejer idag, & börja packa lite :) Åker om 4 dagar, allvarligt! YIHAAAAAH!!

Skriva klart uppsatsen om Monet (haha)
RÅplugga NO, har prov tididare än alla.. -.-
Skriva klart min SO-fördjupning, och komma på exakt vad jag ska ta reda på i Indien om kristendom & hinduism -.-
Packa lite, fixa packlista kanske (?)
Plugga in spanskatexten så jag kan det utantill. BLÄÄÄÄ!


ååh, mina favvisar är sönder! Angelica, om du ser det här; är dina hela?!?!
ps. hahahahaha ds.


& the award for the best liar, goes to you!


Keep i G


.. ska snabbröja mitt rum; sedan åka och fixa lite grejer med papi. <3
:) k i s s e s !


Ben & Jerry's? Yes, please!

Gymnasiemässan idag sög. Ingen kunde snacka för sitt gymnasium, lite wierd.. Om man står där ska man ju veta lite vad man snackar om och liksom kunna få folk att vilja gå där. Men man fick ställa massa frågor själv till alla & dom kunde knappt svara på hälften av frågorna.. Dock var det en tjej från Blackebergs gymnasium som snackade på bra & hon berätta även andra saker, som inte hade med deras gymnasium att göra, liksom om B-språk och meritpoäng och sånt som jag inte hade en blekaste om. Sånt gillar vi! Gymnasiemässan gav mig iprincip ingenting.. Fick inte något nytt förslag om man säger så, fick bara en jkla massa brochyrer, man hann liksom inte tacka nej till dom. Fast vi slängde massa innan vi åkte.. Jaja, ska städa lite nu! Kisses



SATAN! Vad gott! Vill trycka i mig en sån här nu. Lovely!


Empire State Of Mind


Käkade nyss lite mellis, har träning i Spånga idag, gosh. Allvarligt, ligger skitlångt bort från mig.. Tar verkligen jättelång tid att åka & hittar inte heller precis, men ska åka med Elsa så det är nog lugnt. Ska vara i Gullmars halv sex. Ikväll ska jag plugga massor med NO, eftersom jag ska göra provet tidigare än alla andra, p.g.a min resa! Men jaja, det är ganska lugnt.. Btw! Imorgon ska vi till gymnasiemässan, skitskönt! Slipper några jobbiga lektioner då, haha. Och självklart är det alltid ganska najs att kolla runt där, det är ju ganska viktigt. Eller V Ä L D I G T !   Bara tre månader kvar tills man ska ha valt.. Ungefär! Så......
- Har ni tänkt på vilken linje ni ska välja?
- Isåfall, vilket gymnasium ska ni gå på?
- & slutligen, har någon något tips på ett gymnasium som är bra?


:) <3 Kisses!


Goa, Indien 2009-11-26


.. med mamma & Thomas. :) Fick tillbaka ledighetslappen idag! <3 Kisses!


Tisdaaaaaaaag

Ska strax ner och käka med Timmy. Vi pallar inte laga mat, så käkar på grillen eller något. Jag har match sedan, i sköndal.. Mot Gustavsberg tror jag! Matteprovet idag gick inte så bra, haha! Eller, så ska jag inte säga, men kommer nog inte få MVG som jag tänkte. Det var mycket svårare än jag trott. Men jaja, skitsamma! Utvecklingssamtalet igår gick bra! Inga konstigheter liksom.. Så, nu ska jag ta ett glas apelsinjuice, dricker det varje dag, allvarligt.. Hahah :) Kisses!


Nov. 17, 2009 (skulle egentligen publicerats imorse)

Gödmörgön! Börjar 9.30 idag. Musik som första lektion, ganska lugnt! :) Men senare idag har vi matteprov, är inte alls orolig. Eller, ärligt talat blir jag besviken om jag inte får MVG. (Blir irriterad på mig själv när jag skriver så.. Men är fan så bra ;p) Nejmen, har inte fått sämre än MVG, sen någon gång i mitten av åttan :o !! Jaja, slutsnackat om matten! Nästa vecka åker jag! :) (26/11) Indiaaa :) , well well. Måste firra mig lite nu. Kisses!


They don't really care about us........


Bloody Sunday


What did you say?

Tjiii.Vi vann matchen idag! Jag var verkligen inte bra. Har ju varit sjuk så.. Fast jag gjorde ändå fem mål (?) när jag kollade sen. Fast två på straff.. Nej, nu ska jag myyyyysa med Lulliiieee & plügga litegranna. Kisses!


ManneN, med MercaN. FinsK SigenarE. Aboouuuuh!


Det bästa utav mig finns djupt i mina sämsta sidor

Gödmörgön :)
Ska strax käka frulle & sedan kila iväg till matchen. Möter Huddinge... Ikväll ska jag plugga (!!!). Har kemiboken hemma, så ska läsa dom där sidorna vi har haft i läxa. Sedan ska jag göra klart den röda kursen i matten, om jag pallar.. & på det läsa min engelskabok; Go ask Alice. Har hunnit typ ¹/³ eller nåt sånt. Jaja, hörs kanske senare.. Kisses!


ps. make it wooooooork! ds.


If I go crazy then, will you still call me superman?


Glee

Någon som har sett den nya serien Glee TV4? Sänds torsdagar klockan 21.00-22.00. Är HELT fast i det, haha. Inte bokstavligt, men typ! Haha. Egentligen jättedålig handling, men gillar det. Lite High School Musical över det hela. & killen som är med i fotbollslaget och sen börjar sjunga är så snygg.. Haha, jaja. Slutsnackat om det. Ska kolla Idol nu... Tråkig fredag!

okej, kanske inte snygg.. Men übersöt & gullig! :) Haha, tjejen ser ut som Katrin Zytomierska, eller hur det stavas. Sjukt irriterande, haha :)


You can be a sweet dream, or a beautiful nightmare.

http://dollyblond.se/?p=11698#comments -LÄS! Så bra skrivet...

... ska leta efter något riktigt gott hemma. Sedan skajag läsa min engelskabok!
ville egentligen bara skicka in länken angående KISSie-blä.

En sak till som jag bara ville ta upp... Vet inte varför, men jag stör mig så grymt mycket på särskrivning, ex: gummi stövlar, natt vandra, kött bulle osv... Flickor och pojkar, lär er nu..:Gummistövlar,nattvandra, köttbulle. Man delar för guds skull inte upp orden hej vilt! Om man är osäker kan man åtminstonde sätta ett bindesstresk emellan. Och en sak till angående stavning och sånt. Verkligen alla skriver igentligen, det stavas EGENTLIGEN!
   Okej, slut-dampat. Vill inte påstå att jag är grymmast på att stava och sånt där. Jag vet att jag skriver konstigt ibland.. Och speciellt i denna meningslösa blogg, då man bara skriver allt snabby, fort och pannkaka. Men, ville bara påpeka detta! KISSES!

 


Whyyy should I even remember?!

.. har spenderat helaaaa dagen med matte & elin. Köpte munkar (!!!) i farsta och åkte sedan hem till elin! & nu är jag hemma! Ska läsa sidorna i kemin, sen ta ett varmt bad :) WIIIIE, papii hämtade det idag! När jag badar ska jag läsa sista twilightboken; Så länge vi våda andas. Den är så wierd, händer verkligen skitmycket saker och jättekonstiga saker, blir nästan too much.. Menmen, ska njuta sista halvan av boken nu. Snyft... Kisses!


ps. It's time to make a decision ds.


looking from a window above..

Kabaré idag & igår, trodde jag skulle tabba mig rejält men är riktigt nöjd över mig själv! Sandra&Daniela ni sjunger underbart, Emma du med! Sen du kan säga att jag suger, men jag gör det så mycket bättre än du någonsin kommer kunna göra.

Nog om kabarén, imorgon ska jag vara med mitt sunshine Ewelina! Så vi kanske tar någon bild på oss som vi typ aldrig gör! SKÄRPNING! haha men ska fortsätta med att inte göra något.

puss angelicaa..

ps. I think I love you.. ds

Nov. 10, 2009

.. jag har tänkt på en sak. Vem f*n bryr sig egentligen om; halloj, idag har jag.. blablööblaaa & ska strax lalalala, osv.. Egentligen, så HATAR jag sånna inlägg, men skriver själv så ändå. Ganska ofta. Varför? Mjo, det är en bra fråga som jag inte kan svara på. En till bra fråga är; Varför läser folk bloggar som Dessies, Kissies, osv? Dom är verkligen helt menigslösa.. Vad handlar dom om egentligen? Vem som är snyggast, bäst & har dyrast kläder? Öeeeh (?) Varför ska människor som dom tjäna flera tusen på skit? Vad gör dom för samhället, ärligt nu.. Får mindre tjejer att vilja pumpa brösten med silikon ect, får småtjejer att tro att man inte är fin som man är. (haha, låter som Ulla 42år.. Men honestly, ska inte dom vara förebilder?) Som dessie bah; öööööh, drack fett mycket i helgen & var så packad!!! Visst är hon säkert inte alltid seriös, men ändå.. Folk vill ju f*n vara som henne.. Hur man nu kan vilja det. & ja, jag kan säga att jag INTE vill vara som henne.. Den enda fördelen med att vara henne är att man tjänar fett med deg.. För att inte göra någonting......
      Vill verkligen inte påstå att denna blogg, är speciellt meningsfull. Men får ju inte pengar för det? Skriver mest för att skriva av mig.
      En av dom få bloggarna som faktiskt är intressant att läsa & en blogg man lär sig av, är StinaLees blogg. Ni borde kika in där! Jaja, slutsnackat om detta. Var bara tvugnen... Kisses!


Mysteriet på Greveholm!

.. ååååh, minns ni Mysteriet på Greveholm? Snackade om gamla julkalendrar idag hos mormor & morfar, så kom vi på den! Var tvungen att kolla på massa klipp på youtube. Haha det hät klippet är allvarligt skönast! :) kisses!


- Pappa, Lillan tog nyckeln!
- Det är bra Lillan, om du övar lite till så kan du bli väskryckare! x)

hahaha, ääääälskar deras skånska, *bRRRa Lillan*


Veckoplannering


nyduschad och fräääsch!

Tjabaa!
Sitter här nyduschad och ska nog snart gå och lägga mig. Idag åkte jag till farmor och vi var där ett bra tag, riktigt trevligt! Men nog om det.. Imorgon är det kabaré jag är så nervös alltså shiiit jag dör, om det inte blir något inlägg imorgon vet ni varför ;), nu ska jag plugga in dom sista låt texterna!

puss angelicaa

Favoritbloggar á la nelly

http://mysigt.devote.se/ - Skitsöta kläder, dock lite rockigare nu, men titta bak i arkivet!
http://emmajjs.blogg.se/ - Världens finaste hår! Haha, men vet inte varför jag gillar den..
http://febbs.se/ - Ball stil, uppdaterar dock för ofta, så man hinner knappt med, haha!
http://elisa.blogg.se/ - Skriver bra & har ball klädstil, kolla bara hennes gröna klocka! & håret!http://kenzas.se/ - Kollar "bara-för-att" ..


jag är en snåååålis

God kväll bloggen!
Nu ska jag snart gå och lägga mig men tänkte skriva ett inlägg först, ikväll har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Färgade min kära mormors hår och det blev jätte fint vill också ha en sån brunröd hårfärg som hon då fick. Sedan har jag kollat på en film som heter desprate hours, as bra film! Och nu ska jag faktiskt uppsöka sängen. Imorgon bärs det av ut till Hallonbergen för att hälsa på min fasterÅsa som är på besök i Stockholm från Göteborg, den ni! Så hinner nog inte sova så länge.

Puss angeeelica

ps. bilden är gammal d.s


Hennes ord är min lag, haha.

.. Angelica den lilla tösen ville att vi skulle byta design. & självklart firrar jag det om tösen säger så. Men vill liksom mest meddela att det kanske kommer vara knas i drygt 30 minuter! (alltså det kommer se lite wierd ut)


Judit & Judit


HAHAHAHA! SÅ min humor, kan inte sluta garva åt den här, så skön! :p
I ♥ comhem .. eller nja, reklamen!
haha, "vem vare som kaaaaastaaa ?!" (man måste ha sett massa grejs för att fatta denna)


.. just follow my rules & you'll be alive!

Halloj. Det har varit en LÅNG dag idag! Handbollsmatcher 11.50 & 12.50 i Tumba. Efter det duschade vi tjejer där (dvs Flajsan, Bettan & Sandra) & drog sedan in till stan. Vi köpte tickets till SAW VI och käkade på Sandys innan, I ♥ Sandys! Måste säga att filmen sög! Haha, eller den var bättre än vissa andra SAW-filmer, men herreguuud. Lackar bäver på regissören x') .. Well, well. Ska kolla film med mamma & Thomas nu! Btw, resan är bokad nu! Väntade in i det sista, vi fick skitbra pris! :) Kisses!


(1)                           (2)
vilken header tycker ni Sandra ska ha?
Jag har gjort båda! Skriv 1 eller 2 !


M&M

Igår kväll kollade jag på flashforward efter idol, det började ju förra fredagen och shit alltså det är ju as bra .. Ett problem, jag blev ju as skraj så mamma fick tillochmed stå med mig i badrummet när jag borsta tänderna! Aja inget mer om det,  för en timme sen kom mormor och morfar hit. Så idag ska vi åka iväg och sedan ska jag färga mormors hår!


Igår åkte Rabih ur idol, woho äntligen säger jag bara.. Även om jag hejar på Eddie så var han verkligen sämst igår och förtjänade för första gången att åka ut men så hängde Rabih löst mot Mariette. Så klart så röstade jag och mamma varsin röst på Mariette, hon är grym! Men jag hejar inte på henne!


Nu ska jag vara lite mer social med min älskade mormor som sitter i soffan bredvid och kollar på Tinas cookalong, ett riktigt bra program!


Puss Angelicaaaa

 


kollar idol..

Kollar på idol, jag hejar på Eddie&Erik



RÖSTA PÅ DOM!

puss angelicaaaaaaaa


Beautiful dresses

Har ni skådat alla dessa übersöta festklänningar från HM? Jag säger bara O-M-G! SKA ha en till Jul/Nyår.. Gillar mest den längst till vänster! ♥

angelica kommer inte på någon rubrik

Tjaaa alla glada&positiva läsare ;)
Jag har verkligen inget att göra så beslutar mig själv för att skriva i bloggen (eller Nelly har tjatat lite också). Nu ska jag FÖRSÖKA skriva minst ett inlägg om dagen. Idag har jag vart i skolan och vi övade inför kabarén på måndag, jag är så sjukt nervös!!!!!! sen hade vi en bild lektion och sedan no ... Alltså jag börjar tycka no är halv roligt(?!) Efter skolan drog jag och Nelly hem till henne så hämtade hon lite saker som hon skulle ha hos sin madre i helgen sedan drog vi till farsta och Nelly köpte en söt skjorta! När jag kom hem åt jag upp ett helt paket typ tunnbröd med philidelphia ost!! Shit jag är fortfarande hungrig ...

Skriver senare


puss angeliicaa


5 plus idag


+ behövde inte göra något åt mitt barr imorse
+ chillardag! hade bild i två timmar (skitkul!) :)
+ hade skitkul på lunchen idag, haha F.A.R.M.E.N
+ det är fredag, hallå?! Det är verkligen ett plus
+ var med angelica i Farsta efter skolan!


Thursday!

Tja, ska strax sova. Ska bara duscha först! Känns bra, mitt rum är städat, inget mer prov denna vecka, chilligaste dagen imorgon.. & det tåkar till och med vada fredag! Wohooo! Ska till mamsen över helgen, najs. Förresten, jag åker snart också! wihooeeee! Allvarligt, could it be better? Vet inte vad som händer under helgen, förutom att jag har två matcher på lördagen i Tumba.. Nästa vecka drar fotbollen igång igen också, efter typ tre veckors uppehåll sedan finalen. Sista matchen med brudarna. Nu är alla lite här & var. Men har turen att spela med massa den här säsongen också! Jaja, slutsnackat. Dax att duscha, Adios mis amigos! Nos vemos..


Superettan här kommer Djurgårn' (&bajen, höh)

Ha-ha? Vad var det jag sa? SÅ himla skönt! Ja, för er som inte har koll så möttes Assyriska & Djurgården idag. Kvalmatch.. & Assyriska vann. HAHAHAH! Shit, så kan alla gårdare sluta vara kaxiga nu eller. Okej, dom är inte nere ännu, fastän dom förlorade med 2-0, det är returmatch också. Men ändå. Haha, så vi ses väll i Superettan? Jaaaaapp! Men ska nog sova nu, kisses!


pluggheeeest 8)

Aloha!
Imorgon är det SO-förhör & stort engelskaprov. Ska plugga hela kvällen från och med 17.30 haha :).. Jag har blivit asgrym på att plugga nuförtiden, haha nej.. Men jämfört med vilken glidare jag har varit innan, hehe. Men ändrig på det från & med nu! (eller något!) Har utvecklingssamtal snart också, innan jag åker! Men slarver-Antina har typ slarvat bort min ledighetslapp, blev skitsur! Men hon får hitta den, det är inte mitt fel! Ikväll är det DH, haha har blivit helt inne i det. Jag som aldrig kollar på sånt skit. Jag som bara kollar barnprogram, hmmm. Synd, har liksom sett tre-fyra avsnitt i rad nu! Slå på trissor.. Jaja, time to work.. Kisses!


(från Thailand 2008)


5 plus denna dag!


+ MVG på matteprovet!
+ klarade spanskapeovet, puh!´
+ mitt smink kom tillbaka igen (varit på rymen hos ange i 4 dagar!)
+ mitt rum ser inte ut som en röv (nästan)
+ engelskaboken ska vara utläst v.48 (säger bara TACK)


I will kill you, (Igor Armas) ♥

Haha, torsk idag igen.. Men vad ska man göra? Allvarligt... -.-'  Kommer sakna Emil, Igor, Dahl & Simon om dom drar.. Som dom troligen kommer att göra! Eller iallafall någon. Bläu. Känns inge vidare att vi åker ut, märks verkligen på läktaren också, Östra var TVÄRTOMT, alla som köpt biljetter där fick komma till oss på Norra. Haha... Orkar inte skriva mer... Så trött på denna skit! Tvärsist i Allsvenskan, Djurgården kniper kvalplats & AIK vinner. Kan net bli sämre? - Svar; mjo, om alla dom jag räknade upp nys drar, som dom nog kommer att göra. F-A-N!


↓ Skit i tabellen, Bajen bäst ändå! ♥


RSS 2.0