As Long As I've Got Eyes, I'll Have A Sight For You

Alltså vafasiken? Är det inte Johan Falk idag? GAAAHHH! Nu blev jag lite irriterad. Ska gå och lägga mig, nu. Imorgon är det ingen NO, så har sovmorgon. Skönt. Men nu ska jag sova. God Natt!



S to the ÄMST!

.. vilken platthelg! Torkade alla tre matcher i USM.. och som grädden på moset blev jag matchens lirare i andra matchen? ehhh.. jag har sämst denna helg. Jag skojar inte, jag har aldrig varit såhär dålig. Bläu! Skämdes som fan när jag tog emot tröjan. Jaja, pallar inte snacka om USM mera.
    Snart kommer iallafall Matilda, vi ska plugga NO. Satsareeeee! Haha, men allvarligt, (vi) jag behöver fasiken plugga nu, rycka upp mig. Tror det blir kärran för min del, dock INTE matte-data. Kommer inte palla med NO:n. Men .. Vi höööööres kanske imorgon/ikväll? PUSS


Har jag någon gång nämnt...


.. att jag vill ha en kofta med paljetter på axlarna?! Det är så SNYGGT! Tittilajnen har snyggaste. OMG.. Måste inhandlas. Om ni undrar väntar jag på min kära vän amanda nu! KYSS


They call me paint-prO

 


Märks det att jag är sugen på nya kläder? hmm, ja? KLOCKAN! & tröjan speciellt. gash! Tack för mig. Nu ska Lullie kolla Barda på min data. Pussssss


Vad Tyst Det Blev


"Visa att du är en man som vet vad han vill!
Ta fram k'ken och daska till henne i pannan,
 då jvlar går hon nog i gång!"
ha-ha-ha. Älskar den här videon!


Den hubbabubbatuggande gubben gråter?


dagens utstyrsel (?) eller nått i den stilen
Förut: Skolan
Nu: Städa/TjiLLa
Senare: Kanske lattja med flajsen
Imorgon: USM


dagens flummmm (snook & Jonte - Ojojoj


jag hatar mensvääärk.

Alltså ibland hatar jag bara att vara tjej och ha mensvärk, hallå?! Det är f*n det värsta som finns. Nu ska jag fortsätta rensa i mitt rum, duktigt !

pussss angelica

Jag har en egen teve-vrå med ps2


.. har pluggat första världkriget i en halvtimme nu. Men var tvungen att ta en paus. Om jag ska vara ärlig är det riktigt intressant! Ska försöka dunka in så mycket i min skalle som möjligt, eftersom det är läxförhör imorgon! Önskar att det kommer att gå riktigt jkla bra! Så... Nu måste jag återgå till arbetet och plugga tills jag ska nanna kudden. PUSSSS
ps. Schleiffen trodde han var smart, men det var han icke! ds.
( kind of random fact? )


.. överhuvud taget sett, har du dragit över huvudet

.. ligger och halvtittar på paradise? Kom hem typ halv tio, var på öppethus på två skolor, najs! Timmy guida mig överallt så det var bra. Jag säger bara; den som inte har varit på något öppet hus behöver nog tänka över sin situation lite. Man ändrar plötsligt uppfattning om vissa skolor och sånt. Väldigt viktigt!!!! Om man har tur kan man känna direkt när man går in: ooooh, här ska jag gå! Man känner sig liksom hemma? Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men jag tror att flera personer har kännt så, haha :) Jaja, ska inte babbla om gymnasium i varje inlägg, men tyvärr kanske det blir så fram till den dagen jag verkligen har valt. Men nu ska jag absolut sova! Eller, whaaaaaaat.. Jag har sovmorgon imorgon! wohooo, men ska sova iallafall.

Btw, fattar man när jag skriver? Har kommit på mig själv och märkt att jag skriver GANSKA osammanhängade, hm? Sleep well <3

btw, min ipooooooooood är pajj :s , råkade sätta mig på den så skärmen knasade. Alltså man kan lyssna, men vet liksom inte vilken spellista jag är inne på? blä.. Jag som måste spara pengar. fats den är minst 2 år gammal så..


whats up with den här bilden?! PosarN. hahahahahahaah, garvar när jag ser den, det är liksom itne jag? det här är jag, (en mupp som samlar på trocaderoburkar?)

thiz iz why I'm hot ? or nooooooooot :D


Angelica in thaaa house!

Halloo  där :)
sitter just nu på hörnet med Matilda vi har vart i alla 7:or och 8:or och pratat, jobbigt.
Men nu tog vi en välförtjänt rast och ska snaert ha matteprov, PIRRIGT!

Men nu ska jag kolla annat, pussssssssssss

Zzzz..

Har nyss tagit ett varmt bad, oohh! Ikväll ska jag hem till papi igen, btw spelade match idag också, B-laget. Vi torskade om någon kanske ville veta? Njää, trodde väll inte att ni undrade. Men ska slänga ner allt i en värra nu, höres kanske ikväll? Vem vet? PySS

en bild på mig i sjuan, liiiiten (a) och jättemörkt hår. lite rött? öhmn


blev sugen.. på kläder?


A lion would never cheat on his wife, but i Tiger Wood (would)

Fick en kofta av mamma idag, leopard. raawr! Haha, vet inte varför jag gillarT, but I really do. Har dock inte med mig kameran till mami, så ni får nöja mig med mina paintkunskaper (a) Klippte lite och ritade lite. Baxade en bild från hm.com, hoppsan! Ska strax kila till bussen för att sedan åka till flajsan och snacka secrets. Hehe, undra vad vi ska göra i sommar? :o Men, vi höres! <3 kisses

hennes & mauritz

För du vet, jag är het som en kakeluuugn


Allt eller inget?

Har ni någon gång kännt att ni verkligen vill något, men inte kan? Att man älskar att göra något, men inte pallar, fast man pallar? Att man inte vill välja, men man vill välja. Att ingenting går ihop. Man vill en sak samtidigt som man inte vill. När man känner att man är bra på något, men man vill inte. Men man tycker det är det roligaste som finns? Jag vet att ingen förstår vad jag menar. Men jag måste bara skriva något, för mina fingrar måste. Vad gör man? Det blir liksom allt eller inget. ´Tillslut blir man helt chockad. Man vet inte vad man ska göra. Det kommer tårar fast man inte vill gråta. Det är inget att gråta över? Men ändå blir det helt knasigt. Man vet inte vad man ska göra, vad man vill göra. Man vet inte vad man vill, man vet bara att man älskar det. what, blir helt förvirrad av mig av mig själv, allting skriker dubbelmoral. Jag fattar inte, jag kan inte greppa skiten!
    Jag vet inte vad jag vill. Inte med någonting. Verkligen inte. Tankarna slår knut på sig själva. Det är farligt att tänka. Man ska inte tänka, man ska bara va (?)

ALLTSÅ WHAAAAAAAAAAT, BLIR IRRITERAD PÅ MIG SJÄLV. USCH, JAG ÄR ALLT KNÄPP! Bry er icke om detta. Men allt blev konstigt på en & samma gång..

"Jag Vet Inte Vart Jag Ska, Men Jag Ska Komma Dit" - Snook
Stämmer exakt. Så ekaxt.


Skulle inte ens ta dig i handen om jag så hängde från en klippa

Hej kompisar! Idag var en ganska seg dag, slutade nämligen 15.30. Men sista lektionen idrott, var som vanligt roligt! Haha, vi åkte skridskor. Det var det roligaste jag har gjort med min klass.. Allvarligt nu alltså. Annars är det ganska splittat om jag får säga det själv.
   Jaja, nu ska jag krubba lite och sedan bege mig till träningen i sköndal, 19-21. (Ikväll är det Glee, glöm inte det!) Måste skynda mig hem :) kisses


( & nej, det är ingen djurgårdströja. B L Ä )


Hata mig fort, älska mig aldrig

06.15. Tunnelbana. Bussresa. Djurö. Skol-dm. Innebandydebut. Bussresa. Mat. Bad. Trix. Matlagning. Norra Real. Öppet hus. SÄMST! Tunnelbana. Soffpotatis. (min dag i ord, typ)


sockerkakor..

Idag har jag vart hemma från skolan. När jag vakna var jag yr i huvudet och mådde lite illa. Kände mig även lite förkyld så idag har jag läst no, bakat två sockerkakor till mammas 40årsdag om dom blir bra :), ena kakan blev hallon och andra choklad. Så håll tummarna att dom blev bra! Skulle egentligen vart med sötsnosen Sandra idag men vi får göra något någon annan dag. Nej nu ska jag göra lite uppgifter i no boken, skadar ju aldrig att göra lite extra ;).


alots of love from angelica the baker xD

För lillasyster, som är så dyster

Heeej kompisaaR!
Idga slutade jag 16.15 (suck).. Efter skolan drog jag, Rebecca, Flajsan & Rebeccas mamma till Östra Real. Den var inte så himla "backslick yeah", som jag trodde.. Om ni fattar? Fanns lite bra linjer och skolan verkade OK. Kommer nog att vara ett av mina alternativ! :) Känns så chiLL denna vecka. Mitt rum är städat, imorgon ska jag spela skolDM i innebandy (hahahahahHAHA) Ska spela center tydligen, önska mig lycka till, för det kan fan behövas! Är inte så vass på sporter med klubba. Men.... Det ska gå bra, för det har jag bestämt! :)
   Nej, men nu måste jag göra matsäck tills imorgon, ska ju ända ut till Djurö! Cyaaaaa kompisaaR <3
(haha, okej det var visst mycket backslick-guys, men inte galet! btw ska jag gifta mig rikt, så det är najs? haha skoja)

KOMPISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! (mandis, jag & becciZ)

Inte stoppa köttbullar i näsan marcus..

Halloj. Håller på att göra mat, hade inget hemma så det fick bli köttbullar och mackisar. Men det fungerar.. Imorgon ska jag på ÖppetHus med flajsan & bettan tror jag. Vill inte gå där, men ska dit iaf.. För kanske ska ha de som ett av mina val! Ikväll, eller ja snart har jag träning i sköndal, handboll. Efter det ska jag läsa massa biologi (haha nerd) Men måste behålla mitt betyg i det. Men det är faktiskt ganska intressant/roligt, så no problem.. btw, fick mina inloggningsgrejer idag också. Det närmar sig, kan man säga? Ångest säger jag! Men nu är makaronerna klara!! Cyaaaa ;)


söndag

.. shit, idag har jag hunnit med mycket (!!) Sett Snabba Cash på Heron med jäntorna, storstädat mitt rum, skurat och hela skiten. + tvättat och hängt! Muy bien... Mitt rum har inte varit såhär rent sedan vi flyttade in. Kände att det här blev ett riktigt skit-inlägg utan mening, men egentligen. Har jag skrivit något meningsfullt här?´-hmmm, tror inte de alltså. Nu ska jag iallafall bada & grejer! Godnatt gott folk!

papi & jag 2002


tunga låtar


Ison & Fille - Hela Dan Varje Dag

Ison & Fille - Vad É Det För Mode?

Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom


Ska kanske hitta på något med flickorna strax. Men dom är ju så sega, så det kan ta ett tag. Spelade två matcher idag, gubbängshallen. Det gick ganska bra för mig, men det var skitjobbigt, hhah! Men vi vann båda. (Y) Muy bien... Men nu ska jag fixa mig lite, eller något (?) Pussss


Dagens citat

Pappa: Ludwig! Jag ska bara bajsa och sedan duscha, sedan åker vi till Farsta och handlar present till din kompis!
Ludwig: Jaa, men pappa... Bajsa först, för annars kan den gå av inuti och då går det inte..
Pappa: (?)
Ludwig: Jaa, men bajsa först, annars går bajskorven av.

(haha btw, Ludwig bajsade i badkaret för några veckor sedan :s , därav bajssnacket här ovan.) Hahahahahah, fyfan.....


Vad gör man (?)


Jag är sugen på glass, godis, pizza, chips, dip, trocadero, kinderägg, choklad and so on. Jag är sugen. Vet inte vad jag ska göra, vi har inget "gott" hemma. Åh. Blir frustrerad på sånt här. Hungrig är jag också. Bläu. Träning sen också & ikväll är det glee :) kyss


Gymnasium, hm?

.. tänkte ta tag i det här med gymnasium nu. Kom på det när jag såg Angelicas inlägg! Jag har alltid varit ganska säker, liksom att jag ska gå samhälle och bli polis? Men det slog mig för några dagar sedan; - Vilka ämnen i skolan är roliga, och vilka ämnen är tråkiga? Svaret blev; So är ganska tråkigt egentligen, men är duktig på det.. Matte är roligast och är även det ämnet jag är vassat i. NO är intressant, men vi har ganska tråkiga lektioner i det. Vilken slutsats drar man av det? Det skriker typ Natur.. Eller? Har "hittat" ett program som verkar vara intressant, och som inte inkluderar så mycket NO; NATUR-MATTE-PROGRAMMERING. Man får läsa bland annat Programmering A, B, C & D, Matte A, B, C, D, E & diskret. Det är några av de gemensamma kurserna. Nice huh? Haha, NEJ! , säger säkert ni, men sånt é livet. Går jag den linjen kan jag bli polis iallafall. Snackade med SYO. Kanske måste välja till något "bara-för-att", men det är inga problem.
    Det andra programmet jag har funderat på är SAMHÄLLE-BETEENDE. Då får man läsa bland annat psykologi, krimonologi och filosofi? Men, problemet är att det programmet inte finns på någon skola jag är intresserad av. Eller jo, Värmdö. Men kommer omöjligt in där, eftersom jag bor fel. Synd....
   Den tredje funderingen är SAMHÄLLE-EKONOMI-JURIDIK, som verkar vara den roligaste av alla. Don't ask me why.. Men, samma problem som ovan; hittar inga skolor. Iof har Klara Södra de två sista linjerna, men någonting säger mig att jag inte ska gå Klara, vet inte varför. Men gillar inte skolan? Liten och ja.. Vet inte vad felet är, men har fått för mig det iallafall, weird!
   Det sista programmet är SAMHÄLLE-EKONOMI-MEDIA. Pallar inte förklara mera vad det innebär. För det är ganska så uppenbart ;)

Precis allt om mina funderingar! :) Eller.. Vill inte gå ett privat gymnasium. Fråga inte varför! & jag vill inte gå något yrkesförberedande. 
btw, någon som har något att säga till om? Bra/dåliga saker? Tips på gymnasium?


För det är varken vitt eller svart

Godmorgon! Ska strax gå till skolan. Men behöver inte stressa, börjar halv tio? Tror jag? Hittar inte mitt schema. Aja, hörs kanske senare ikväll, men vem vet? Räkna inte med mig på den fronten ;) Nej, nu måste jag ta en macka eller något.. Kisses!

(kolla vad lååååååångt hår jag har fått!) Det växer som satan.. Nästa gång ska jag fan slinga hemma.. Det är SÅ dyrt hos frissan. Hoppas det inte blir missfärgat bara :S

angelicas första inlägg om gymnasium..

Ja då ska jag väl ta upp det om just gymnasium. Jag vet att linjen jag vill gå är frisör och gymnasiumet jag ska söka som första val blir nog ST;eriks och andra val enskede gård. Just dom två valen är nog för att båda har en slags praktik och på det kan man komma in i frisörvärlden bättre enligt endel frisörer. Jag har ju tur att vi har några kontakter så jag kan kanske praoa på dom dyrare ställerna som ingen annan typ kan få praoplats på.

men nu ska jag fortsätta kolla paradise hotel, puss&kram angelica


SMYCKESTRÄD


Halvdålig bild på mitt smyckesträd, typ bara för att.. Fråga inte, för snart är det dax för paradise, x) PUSS


Sunday heey

Hej alla monsterdiggare!
Idag har jag hunnit med ganska mycket.. Gick till MUS och fick sminkkurs. Hade glömt bort mitt presentkort. Fick det i konfapresent. Vr tvugnen att göra det nu, eftersom det gick ut i januari. Fick även välja produkter för 500kr efter (=mycket najs) , så tog tre-färgs-concealer, gul penna som öppnar upp ögat & sotningsskit. Tjejen var jätteduktig å att sminka och förklarade jättebra. Hon började skratta när hon fick veta hur jag sminkade mig. Dvs, mascara, ögnbrynspenna och täckstift. Och ibland eyeliner om jag får lust.
    Hon körde liksom hela sminkskiten, dvs först tvätta mitt ansikte, krääma in det och sedan värsta basen och allt. Bad även om sotning som btw blev jättefint. Hon var verkligen jätteduktig. Rekomenderas starkt! 5 av 5 toasters! ;) Jag var i Farsta Centrum och tjejen hade svart hår och var jättelång. Mulatt också :p haha!
   Efter sminkbesöket besökte jag upp Angelica och så handlade jag 7pack ringar på H&M för femtio spänn, ett smyckesträd i svart (se http://mandawingenfeldt.blogg.se/  ) Hon har ett i vitt, scrolla lite bara ;) & slutligen två benskyddstejprullar! & nu sitter jag hos Angelica som städar sitt rum (!!) JA, ni läste rätt, O-M-G.. :)
Men nu ska vi strax käka! <3 Kisses


För cirkus 3 sekunder sedan, en färsk bild :)
Ringarna från H&M och sotningen.. Suddigt men a!


nelly is here

Tjena ! Angelica här igen, Nelly är här och hon ska käka här, mysmys!

skriver sen puussss

Jag är bara 1.77 & sanningen är;

.. När man väl talar om grejer som glömts bort! Kolla dessa fugly pics som jag nyss hittade på Timmys data. Ha-ha...

2008 :)) jag & matilda. ha-ha (har fulare)

slutet av 2008 :) matilda, molly & jag.

min ena ögonsten 2008 :)

tre muppar. 2008 Ha-Ha mandis, moi & flajjs

elin, jag pch nadab. Lägerskola i början av åttan tror jag.

jag & elin på lägerskojan, naaaijjs? hmmm

jag och sandra på kollo 2008

HAHAHA, sandra fattar :)) (hankyy pankyyy)

kollo 2008. ha ha ha ha

jag & timmy kreta 2008

I'm so addicted to her, she's the sweetest drug

.. Snook för all del. Men jag har glömt Ne-Yo ?! Hur kunde jag göra det. Minns att jag hade en hel spelninglista på min iPod förut, med BARA Ne-Yo. Hans låtar är sweet. Gülliga. Fina? What else? Älskar hans smör :))) Haha, åh. Måste firra alla hans bra låtar igen. Så gullig.. Säg en låt som är dålig? Nej, tänkte väll!



Kommer ihåg när jag & Timmy lyssnade sönder Sexy Love.
 Han hade den på repeat på iTunes hela tiden, haha. I gamla huset.. :/


Känner mig nog mera som en ving-klippt pingvin

Chingchong (betyder egentligen typ pörjolök) ?
Dom gick vidare till SM tillslut, men var lite orolig, för dom låg under med 0-1 i första.. Fick lift av Sara till gullmars, så tog tuben hem. Måste bara säga detta: Fysatan vad kallt det är. GALET! & vad händer ikväll? Mjooo, ska kolla klart en film som tydligen var 3 timmar (kolla bara halva igår) Sedan vet jag inte, blir väll att kolla lite Paradise Hotel på play, haha :p . Matilda var lat och skulle typ chilla hemma och Angelica skulle till Sandra. Och jag pallade inte fråga flera personer, haha. Men vi höres! <3 püssss

Fick för mig att bestämma kläder för imorgon, hmmm? knasig_tjej_94
.. meeeeeeen, MYSIGA grejer va? :)))


Just idag är jag stark

Hello güllegrisar!
Kom nyss hem från finalen :) Vinst! Ska bara duscha nu och sedan ta mig till Nyboda och se F16-kvalet. Eller vad man säger. Kval-final? Jaja, whatever. Efter det vet jag inte vad som händer! Men nuuuu ska jag duscha. kkyssss


Som att låtsas att det regnar i en hagelstorm

Hej alla güllegrisar!
Vaknade kanske 10.30 idag, segade hela morgonen.. Kollade på en übersöt film vid namn A Plumm Summer, ett filmtips! Slängde på mig kläder och kutade sedan till bussen, fick ta bussen från högdalen eftersom min buss inte skulle gå förrens 30 minuter senare, medans den från högdalis gick 7 minuter senare. Så jag fick springa! Det tar normalt 10 minuter att gå, ungefär. Åkte iallafall till Matilda och sedan tillbaka till mig, igen. Vi gjorde risotto & pizza. Hade glömt bort risotto, men det är verkligen gott vill jag lova er.
    Efter käket glodde vi lite på Paradise Hotel Danmark.. Haha, det programmet alltså, oavsett om det är Danmark eller Sverige. Det är ju sjuukt!! Men gillar det, alla är så falska rävar. Dom ljuger så mycket och är bra på det. Inte för att det är en speciellt bra egenskap, men ja, vad ska man säga? Helt sjukt typ.. Själv är jag kass på att ljuga. Men det kanske är bra? Jag gillar inte att ljuga. Men alla verkar ju komma så himla långt på att ljuga.. Vänta nu, detta går inte ihop? Alla säger att man kommer längst på ärlighet, men det verkar inte som det fungerar, tyvärr? Eller, någon som vill betta emot?
   BTW, hahah Jackie är sjuuuuuuuuk :))) Men jag gillar inte Rami, bläuschfyy. Låg och garva åt henne som fan på lilla julafton hos Sandra. Minns inte vad hon sa. Eller jo! Hon snackade om att hon och Catja skulle byta rum, fast Jackie skulle sätta på sig ett lakan så att inte Rami skulle se, alltså Ha-Ha. :) Skön...
     Men nuuu ska jag se film med mami & thombaz (a) Hyrde tre stycken, för det blir typ billigare och är mera najs! Hörs kanske senare ikväll! Kisses


(Förresten spelar final i ST imorgon i Tyresö!)


Mitt första inköp 2010

.. var ett bajenhalsband! Det här är vårat år. Daxa att visa nu, hjälpa till & stötta. Det är nu det är som viktigast. :)

(köptes på bajenshopen på hornsgatan för den som undrade)


ten weird things

- Jag samlar på trocaderoburkar.
- Jag har inte städat (kollat) under min säng sedan i somras (euw)
- Jag är halvfinsk...
- Jag har fobi för klistermärken på äpplen och sånt. Speciellt när folk sätter dom i pannan!!
- Jag har svårt att visa när jag skojar. Ingen förstår :) = dålig humor.
- Jag älskar Snooks låtar, en gång var jag nära ett designa en egen tröja där det skulle stå; Många fjantar hatar mig, men dom kan inte skada mig, har aldrig fått en smäll, inte ens tanken har slagit mig :))
- Jag börjar stamma när jag ska prata engelska. Inte för att jag är nervös, utan det blir bara så.
- Mitt långfinger är snett. Knasigt snett, som en båge.
- Jag är lite pojkig. Gillar att se coola filmer och titta på fotboll. Slår hellre på en fotbollsmatch än Gossip Girl. Har sett ett halvt avsnitt av det. Knäppt program.
- Jag äter som ett monster. Verkligen allt och JÄTTEMYCKET! Mat är nästan det bästa som finns :)


Nyårs(löften)-mål

1. Hålla mina betyg!

2. Skaffa mera fritid.

3. Börja plugga (!!)

4. Låta naglarna vara.

5. Plannera bättre!

6. Börja spara pengar.

7. Ta reda på vad jag vill.

8. Inte tvätta håret varje dag (HAHA)

9. En annan sak....

10. Slänga massor med SKIT


BILDBOMB!


kossan & jag :) haha. Kossor överallt!

maaaaatdax. Saknar nästan maten mest. haha

Sunset. KOLLA! det glööööööööder!

Jag och mamssss.

Härligt! :)))

Bilden ser skitredigerad ut, men man lös typ. haha. Vattemfallet. FRISKT!

Vattenfallet. Indiens näst största (haha ser skitlitet ut, men det var jätte långt/högt)

Thomaaaaazio & mamma <3

Haha, smidig bild (a) ramlade precis efter, hahah.

Cool snubbe med cool tattoo :) (haha det är Thomas)

En random brud som mediterade (?)

Någon till ramdom som mediterade. hmmmm

Slutet är tugnt för den som stupade ugnt

Hej. Idag vaknade jag tolv. Kunde verkligen inte somna igår-kväll, låg och tänkte och jag vet inte vad. När jag hade duschat och käkat frulle drog jag och Thomas in till söder och bytte hans bajentröja och jag köpte ett gulligt halsband. (Kan visa senare) + en ny datamuuus. Sedan fikade vi hos mormor & nu väntar jag på maaaat. Skulle träffat Eda idag, eller áa. Det blev dubbelbok och sånt. Men skitsamma, kanske ska träffa henne på måndag istället. Ikväll kanske jag tröffar Angelica istället. Who knows?!  kkkkisses


Såhär såg jag ut på nyår. Mitt najsiga kornblåfodral på! (dock lite pös efter en stund!)


1 januari 2010

Hej. Vaknade typ 13.00 idag. Sedan har jag kollat film med Thomas, The Warriors :) Gryyym! Hahah. Någon som har sett den? Nja, tror inte det. Musen till min data hos mami har pajat, så lånade Thomas bärbara en snabbis. Lovade honom att lägga in bilderna från Indien. Han är inte så hightec, så fick lov att hjälpa till lite, hehe. Så kan visa några. Men ddet här är fråm mammas & Thomas kamera. Så, dom här bilderna får inviga det nya året. Kisses!

The Warriors, come out to plaaaaaaaaaaaaaay heeeyaaaa


2010!

Tjenare, Angelica här och inviger bloggen år 2010, gud det känns as konstigt att säga 2010!
Men jag ska iaf sova hos molly och vi hade en toppen kväll fast den inte blev som den skulle, mohahah!



we have a secret and we will never tell it ! ;)

GOTT NYTT ÅR!

käääärlek från Angelica


RSS 2.0