ointressant shiiat

Detta händer  verkligen inte:
- Angelica lyckas spara ihop 5000kr på sitt konto och hjälper sin mamma att städa hela huset.
- Nelly börjar bara använda högklackade skor och slänger alla sneakers
- Angelica börjar på fotboll och platsar i Hammarby 1
- Nelly får värsta pangpattar och viker ut sig i SLITZ
- Angelica blir intresserad av hästar och börjar rida
- Nelly blir gangstaah och börjar röka och sänker sina toppbetyg till IG i nästan alla ämnen.


N to the LLY

Tjosan !!
Idag har jag städat mitt rum, verkligen grovstädat.. Fast tyvärr är det inte klart ännu. Bajs skulle man kunna säga. Vid typ fyra åkte jag till elin, vi snackade maaahmud-schtuffs och lite annat. Och spelade bubble trouble, manba najs. & efter några timmar kom matte, hon hade redan käkat så jag och elin schteekte pannkakor. GOTT! Speciellt med ljus sirap, haha driver inte :) Sen drog matte och jag va kvar en ynka stund till, tog massa fula kort och då menar jag verkligen fula! Fast tror någon blev bra iallafall. Hope so.. Imorgon åker elin till ingarö och matilda till norge, tråkigt tycker jag. (fyfan vilken meningslöst inlägg, usch) PUSS!


min käraste fader


ha-ha. Kolla hur stolt man kan bli. Nyinköpt merca, nya skor, schteek i brillz och slutligen guldkedjan.. Kunde inte sluta garva igår när papi & jag skulle hämta ut pengar. Kör i gubbis med mercan, nervevad ruta och spelar turkisk musik, som han fått av hans kompisar på pizzerian. Ha-ha-ha, ni hör ju själva. Gissa om jag satt och garva?!  Sjuk pappa jag har alltså, men älskar honom iallafall. PUSS!

I don't wanna close my eyes....

Hej bloggen&läsare! :)
angie här, sitter och lyssnar på I dont wanna miss a thing med aerosmith, jag älskar den låten verkligen.
Idag kom jag hem från en kryssning som jag åkte på igår med mamma, Robban, Veronika, Maria, Magnus och Markus det var faktiskt riktigt roligt tack för en trevlig resa! :D
Imorgon blir det ice age 3 med min kusin Ida ..
 Ha det bäst puss !

/ angeee

hittade den här i min mail idag från nelly,
Till Nelly; Du är världens bästa, bättre får man leta efter! Jag älskar dig bubble!


TOP 5


... snyggaste som jag kommer på för stunden, men kihlen platsar lätt, bara det att jag inte lyckas hitta en BRA bild på snyggingen. ackack. Även Petter Andersson och Runarn, ouii.

I've got soul, but I'm not a solider!


... idag vaknade jag upp hos flajsan, typ klockan 13.00. Haha, vi gick inte precis och la oss tidigt igår! Jaja, slutsnackat om gårdagen. Käkade iallafall fattiga riddare med sirap till brunch. Mycket gott. Speciellt med sirap, jag ber er prova. Låret kanske inte så smakligt, men mjodu.. (; . Imorgon åker jag till pappa igen, har varit i Bandhagen hos mamma ett tag nu, så nu blir det papicolo tills skolan börjar den.. nittonde (?) i think. shiiat, det är liksom mindre än en månad kvar, det är helt galet vad tiden går snabbt! Förresten, när jag vad i stan för någon dag sedan köpte jag en ipod-högtalare på teknikmagasinet för 399. Den hade kostat typ 1000kronor. Så är ganska nöjd. Den har grymt bra ljud och bra bas, snackade med killen i kassan och han hade tydligen en sån hemma som han brukade använda när han hade fest, och det var den ipodhögtalaren som jag köpte som spelade musiken i hela butiken.. Så, jag är alltså nöjd! Imorgon blir det kanske lek med Sandra också! P&K / nellzore :')

this is bad, real bad Michael Jackson

Godmorgon!
Idag blir det TC med matte och angie. Trevligt tycker jag. Ska möta angie i högdalen 12.30, och vi ska möta matte 13.00 i TC. Ikväll, om jag får för madre, så ska jag sova hos älskade flajsan. yeeeeejjj / P&K nellaaaaa

Sexual Healing - Marvin Gaye
 
Knock You Down - Keri Hilson
 
Oh Susie - Secret Service
 
My Life Your Enterteiment - T.I ft. Usher
 
Ain't No Mountain High Enough - Marvin Gaye & Tammi Terell

TOP 5 enligt mig just nu. Tätt efter ligger I Know You Want me - Pitbull. ha-ha & My Life - The Game ft. Lil Wayne. tss

bildbomb

Kom precis hem från skärgården. Usch, satt och åkte Saxaren i 3 timmar. Segaste båten. Har varit på Möja & Ingmarsö. Det har hänt ganska mycekt men orkar inte gå in på detaljer. Kan dra en kortis, - åror tappade i vattnet - hängt efter i ett rep bakom Johans båt, jag flajs & beccis - kortspelande - nybakat bröd - GOD mat - lekar med barn - upptäcktsfärd runt ön - blablabla - ingmarsö - körsbärsplock - fiskande med thomas, resulterade två ätbara aborrar och minst 15 småfiskar som fick hoppa tillbaka ner i sjön - grillning - flakmoppe - hela New Moon utläst, fast på svenska, vet inte vad den heter - blablabla, mycket mera.




1. beccis & nelly
2. nelly in the air
3. flajs & beccis i båten
4. efter en tur bakom johans båt
5. flajs & nelly :)
6. 122 ENSKEDE. haha
7. blåbär med mjölk. gaaah'
8. bad i gattet, svinkallt
9. mamma & morfar. sweet
10. världens sötaste KIA
11. hmm (?) ball bild. typ
12. HAHA, rebecca simmar
efter årorna flajs tappade

tjenamors !

Hejsan alla coola människor som spanar in denna blogg! :)
Angelica här (a) hemma från farsta, handlade en kalender så jag kan ha koll på alla läxor, och hårfärg till mamma som ska färga håret lite senare.

Jag har ju då inte skrivit när jag kom hem från London, kom hem i fredags orkar inte beskriva exakt vad som hänt men det var helt underbart och ödet kan fixa mycket, ödet gjorde så vi såg We will rock you, en musikal i London helt underbar! musikaler i London är inget emot musikaler i Sverige! :)

Men ska fortsätta fylla i min kalender


PUSS / angeee


Skärgården, here we come!

Hej alla glada fiskar!
Idag drar jag & beccis till Möja, till flajsan. Det ska bli riktigt kul! Jag har laddat kameran, telefonen och iPoden. Det är alltid bra. Hah. Jag ska möta upp beccis i slussen 14.45. Vi ska handla lite mat, som vi ska ha med oss ut. Sen kanske vi ska handla något att mumsa på på båten också, det tar ju ett tag att åka.. Cirkus tre timmar tror jag! Så tar väll med iPod, bok, kortlek och någon tidning också! Båten går ifrån slussen 16.00. Så det är nog dax för mig att börja packa ihop mina grejer som jag ska ha med mig ut. Det blir Möja tisdag, onsdag, torsdag och lite fredag. Sedan bär det vidare till mormors & morfars landställe Ingmarsö fredag, lördag & söndag! Tar typ en timme ifrån Möja till Ingmarsö. Mysigt ska det bli iallafall. Och ni får ha det bra här hemma. PUSS / nellaaaaa

I'm going to miss you A. AGAIN!

byebye again

Så nu ska jag dra till london om typ 12 timmar (?)
Nelly drar till möja med sina kompisar Felicia och Rebecca.. hon kommer hem på fredag men åker då till ingermarsudde eller ö (?)
och jag kommer hem på fredag får dock se vad som händer i helgen.. och har träffat mina nära och kära idag som är då borta när jag kommer hem, kommer sakna er ! :)

pussss/ angeeeeee

jag älskar dig

yeah

Hej alla sötisar!
Nellange (Nelly + Angeica) is in the house.. Igår kom Angelica hem ifrån Skottland (äntligen). Hennes föräldrar skulle möta henne vid cityterminalen, dit hon skulle komma klockan 18.00. Men det hon inte visste var att jag, Nelly var med :) , jag hade mött upp Angelicas mams i högdalen och sen hade vi åkt in för att möta henne.  Vi stog ett bra tag och väntade på deras buss, som aldrig ville komma. Det kom minst 10 bussar innan Angelicas buss kom.. Jag och Angelicas mamma blev lika glada varje gång en ny buss kom in, och lika besvikna varje gång vi upptäckte att det inte var Angelicas buss. Men när Angelicas buss väl kom började Anges söta mams nästa gråta. naaw. Alla baaaarn kom ut, en efter en, men inte Angelica!! Camilla började bli orolig. :(
   Men tillslut kom hon rusande ut ur bussdörren och skreeeeeeek och överföll mig & Camilla :D Hörde knapps vad den LILLA människan sa, förutom; NELLLLYYYY, JAG SÅG DIG IGENOM FÖNSTRET, SÅ SKREK JAG NELLY, OCH DÅ SLOG JAG I HUVUDET!!! :D:D:D .. 
   Aa, iallafall, alla fyra åkte sedan hem och käkade Camillas goda Chicken-kebab. Mummmmz. Sen sov jag hos Angelica, orkar inte gå in på mera detaljer, förutom att vi tittade på PS. I Love You och spelade Alfapet. Mjao. P&K / Nelly & Angelicious

sexy old pic'


Vårat HUNDRADE inlägg. Värt en applåd (?)

  


Min Jesus, Min Herre, Gud det finns ingen som Du. Min lovsång jag ger,
till Dig mer och mer, förundrad av Din kärleks djup. Du tröstar, Du skyddar,
styrker den vacklandes steg. Formar min dag, mitt liv och mitt jag. Förralltid
vill jag tillbe Dig! Ropa till Gud över hela vår jord, stiger en hyllning, en hymn
utan ord. Berg faller ner, havets vågor bryts när dom hör Herrens namn.
Din kärlek och glädje nu fyller min själ, min sång går till Honom som gjort
allting väl. Inget kan mätas med löftet jag har i Dig. <3

Sjuuuukt många minnen bakon den religösa sången. Ellerhur (?) Jag fick inget kors i konfapresent så jag bytte ett par örhängen jag fick till ett kors. Haha, alla konfirmander borde ju få ett kors, right ? ;) Mitt är ganska nätt, men fint. Det är det som syns på bilden !


Lite halv plannering

Idag: Sol (?) & Bad med Matilda, sedan krubb hos henne. MYS!
Ikväll: Ingen aning faktiskt
Imorgon: Kommer min bebis Angelica hem :)
Nästa vecka: Förmodligen Ingmarsö på tisdag och kanske en tripp till Möja, till Flajsan.
 (Blir iallafall borta till söndag)

We'll see, soon

HAHA. jag längtar verkligen.. Det kommer bli så sjukt pinsamt för dig, jag är sjukt nyfiken. Jag tror fan inte du kommer våga kolla mig i ögonen, men om du gör så kommer jag bara att le, för både du & jag vet att det är du som är störd. & att det är du som gjort fel. Vill bara se din reaktion, jag vill se ditt ansiktsuttryck, om du ens dyker upp dvs. OM du gör det, kommer du ens våga se på mig (?) njaaa. tror faktiskt inte det. Men det förblir en gåta, till dess. Fattar verkligen inte hur jag kan se fram emot det. Men jag gör det. Verkligen! Men det är en lång tid kvar. Mhaha :)

En bild säger mer än tusen ord.


tanke

herreluljah. fan vad man inte pallar vissa människor här i världen. vissa är så jävla sjuka så man inte ens tycker synd om dom, usch! det är helt sjukt egentligen hur man kan bete sig mot andra människor, man undrar ju liksom. även fast man inte mår bra och har varit med om hur mycket skit somhelst här i livet är det faktiskt ingen ursäkt för att behandla någon annan som inte ens gjort något som SKIT. förstår verkligen inte hur man har mage att göra vissa grejer. det är helt sjukt seriöst! om man gör en tabbe; visst okej. det är lugnt, men när det upprepas hela tiden och det bara blir värre och värre grejer undrar man. vafan är det påväg? ingen fattar säkert vad jag sitter och skriver om, men ibland undrar man vart folk i världen är på väg.. och när man inte ens tycker synd om personer som beter sig illa och så, då är det fan riktigt jävla illa, ellerhur? ni behöver inte förstå vad jag menar heller, men vill bara få ur mig.
      men det är tur att man har sina riktiga & braiga vänner då. like flajsan, bettan, matilda, angelica, sandra t.ex... sen finns de andra najsiga personer också, som jag har i min närhet, dom får man inte glömma. det är liksom lättare att bara hitta 'hatobjekt' än att uppskatta sina näraste och käraste. alltså det är lättare att märka på det dåliga än att uppskatta det braiga. det är ganska sjukt. det borde inte vara så.

vissa tänker helt enkelt inte.. & det värsta är att det är alltid
 dom som verkligen borde tänka som inte tänker. knas..

Om Jag Kunde Drömma



.. igår satt/låg jag på ballen hela dagen och läste Om Jag Kunde Drömma,
ni vet den första "Twilight-boken", Trodde faktiskt inte man kunde bli så fast
som alla säger, men det blev man. Snart ska jag träffa Matilda. PUSS!

I was flyin' , now I'm crashin'


.. imorgon ska jag leka med matilda, äntligen! jag har saknar henne så jäkla mycket. alla ärliga kommentarer och hela henne xd. inte nog med att jag ska träffa henne, hon ska sova hos mig i bandis också. mysmys! får se vad vi hittar på, men om det är fint väder så ska vi bada. det har matilda bestämt, haha. men visst tänkte jag, det blir nog myys! hörs sen, btw.. är på bättre humör nu, det var nog bäst att det blev såhär, nu kryper allt fram och allt faller på plats. tur att det hela slutade här, det vad nog bäst, även fast jag inte trodde det förut..


beat iiiiiiiit


.. dom här jeansen ska jag prova i veckan tror jag, kanske köpa om dom sitter bra, behöver nya jeans, jag är ju så jääävla lång, så alla mina jeans har blivit för korta. Annars kanske jag ska dra till Gulan och kolla, gillar deras Gul&Blå jeans, och Puss&Kram. Hmm.. Blir nog en tripp till T-C i veckan. Är ju RIK nu, kollade hur mycket pengar jag hade på kontit, de va 1900 någonting, hade fått min lön från Adidas, 1303 om jag inte minns fel. Cashen rullar in. Mjao, / en fortfarande LACK nelly

The King

.. från typ klockan 13-14 idag lyssnade jag på P3.. Dom hyllade Michael Jackson, spelade bara hans låtar den timmen. Det var sjukt bra! Några andra som har hyllat Michael är dansgruppen Bounce. Hittade det här klippet nyss. Asballt tycker jag. Det är tydligen det mest tittade klippet på Youtube också, i världen. 

if you're fucking with me, you're fucking with my brother. and if you're fucking with my brother, you're fucking with me.

Jag är bara en & sjuttiosju och sanningen är;
jag tjänar mer pengar på ICA än min rap-karriär.


fukka inte med mig

shit, jag är riktigt jääävla lack. alla är så jävla falska och fega. liksom kom om d är något ? säg det till mig istället! jag har lust att döda en fågel, skära i en vägg. jag är inte ens ledsen, jag är riktigt lack, arg. förbannad. pissed off. ni vet inte vad ni ger er in på. fuuuuuuuuuuuuuck off..
  
en av de få vettiga. bror

life is life

.. gud så knas allting kan bli. snälla hjälp mig.

RSS 2.0