8 weeks left. OMFG

NO-provet gick över all förväntan! Dock, tror jag att jag kommer sänka mig till VG anyway, men det kändes bra iallafall! Imorgon är det Selma-prov, så hela kvällen skall ägnas åt plugg! Lotta har sagt att jag höjer mitt betyg till MVG om jag får MVG på Selma. Så, får satsa lite nu, sådära.. Det är ju ändå lov snart, så kan lägga mitt sista krut på det, wohoooo! Ikväll ska jag krubba hos Lina (min fd extramamma, eller min extramamma?) Svårt att explaina. Min pappa är skild twice, that's the thing. OHH, kände att det blev liiiiite mycket ointressant fakta dära..
  Men innan pluggeriet & krubbet måste jag städa lite här & där. Satte nyss på en tvättmaskin, men måste diska lite och dammsuga huset. (naijs, not) Men vi hörs kanske ikväll beroende på hur mitt pluggande gick ;) PUSS


GRATTIS TWINSEN!

Hej kompisar! Imorgon är det skola igen, men det är ingen fara.. Vi har bara två skoldagar kvar, sedan är det påsklov, wiihooooee! Jag känner att detta påsklov kommer att bli najzor, är sjukt tagggg! Dock är jag inte tagg på <no-provet, (vg/mvg) som vi har imorgon -.- , kommer sänka mig till VG i biologi, bra jobbat va? but heyyy, life goes on! Dessutom har vi prov på Selma Lagerlöf på torsdag också. Jaja, ska hoppa ner i ett varmt bad nu :) GODNATT!

I really miss it sometimes. I do.


Bildbomb från tjejmiddagen!


Ett inlägg tillägnat Matilda & Angelica


ha-ha.. Shit, kunde inte sluta garva när jag såg bilden. matte & angie; vad tänker ni på? haha förlåt, men det var så jävla kul. (ni andra kan ignorera detta)


L Ö R D A G !

Igår kväll var det somsagt tjejmiddag @ matilda & saras place. Hjälpte dom innan, tsm med angelica. Jag & matilda lagade god mat (ärligt, det smakade fett gott!) , vilket var kyckling, klyftisar & hemmagjord tzatiki! Till efterrätt var det glassberg, ohyeah! Orkar inte skriva mer om kvällen, men det var ganska kul :) ! Sov över där också.
   & idag har jag stått i kafeterian i sköndal från 13-15, vilket inte var så kul, fast det var tur att amanda var där ;) Vi var så himla slut i huvudet, råkade bland annat servera kall korv? öhhh, vaket......... Ikväll kanske jag ska träffa flajsiculo & vi vet itne vad vi ska hitta på isf. Jaja, Allt för mig! Höres kanske senare :) PUSSS

Måste fan köpa "mina" hörlurar snarast!!


We fell in love, but love is blind

Ska strax sleepa, men tänkte bara säga godnatt innan :) Imorgon blir det tjejmiddag @ matildas & saras place. Ska hjälpa dom lite innan också. Det känns som att middagen kommer bli såhäääär lyckaad ;) Haha.
   Btw, fick f*n MVG på läsförståelsen, nationella i svenska!!! Hur grym? Shit, är fan skitstolt, det var bara 7 srycken i nian som fått det. Plus att jag fick MVG på muntliga också, yeah. OCH på matteprovet, shit, kompis det går bra nu!
   Idag har jag köpt presenter till matilda och sara, lagat smarrig carbonara och städat köket + badrummet. Tränat har jag också.. Ack, vad man kan hinna med mycket saker. Men nu är det hög tid att sova, kisses & hugs from your lovergirl nellzooooore


shit, vem är hon? ganstR och grejer med keps..... farlig bryyyyd


ta en titt på denna text..


Vad tänker ni på när ni läser denna?
- Busigt Salem.. :) Har du varit lite naughy?
Filippa sa till mig att han troligtvis sjunger om en könssjukdom, och visst fan gör han det? Hahahahaha, shit han är allt flummig! Läs bara texten!


It takes a fool to remain sane

Jag har egentligen träning idag, men tror inte jag ska gå. Jag har haft nackspärr hela dagen ochh kan inte vrida huvudet åt vänster. Kände mig helt handikappad idag. Dock har det blivit lite bättre nu, men är fortfarande helt stel och det gör jätteont att vrida på huvudet. Fick mina omdömen idag också, dom såg bra ut :) speciellt SO och SV. Men nu ska jag städa mitt rum och ringa tränaren. Kisses & Hugs.

tisdag: egentligen träning + städa
onsdag: fixa massa grejer med matilda! :) (NAT i engelska)
torsdag: träning + köpa presenter till matilda & sara
fredag: tjejmiddag hos matilda & sara. <3
lördag: kafeterian i sköndalis med amanda
söndag: plugga...

kanske dags igen

här kommer jag och slinker in med ett inlägg, inga ursäkter den här gången och jag vet att jag är dålig på att uppdatera så inga löften för den delen heller!

men ska försöka att bli lite som nelly! :) om jag inte uppdaterar kan ni ju tänka på vad jag ska göra this week;
tisdag; slutar 16.15 hem och plugga
onsdag; öppen för förslag
torsdag; mys med mamma i stan!
fredag; tjejmiddag hos matilda&sara, mysmys!
lördag; en hemlig sak
söndag; gymma(?) :)

PUSS angee

LallarN

Gud vilken misslyckad dag! Failade totalt på matteprovet, vilket innebär att jag troligtvis kommer att sänka mig till VG i matte, om Bosse nu är så dum :( , dessutom hade vi spanskaprov idag som var skitsvårt! Fattade ingenting, så körde bara lite. Dock var jag ganska så bra på muntliga bokrecensionen i svenskan, men det spelar ingen större roll. Jaja, life goes on. Vad spelar det för roll om man sänker sig i Matte & biologi? Vad spelar det för roll? Jag kommer ändå komma in på kärran, så jag orkar inte bry mig. Där kan man börja satsa på nytt, för jag orkar faktiskt inte anstränga mig nu sista terminen, för mina betyg räcker. + att jag kanske höjer mig i Engelska, Historia & Hemkunskap denna termin? Jaja, orkar inte snacka om skolan, för det tar kål på mig!


NU SKA JAG PÅ TRÄNING! HÄRLIGT...
RIP MINA VITA CONVERSE :(
åh, vill ha vår/sommar. Vill gå klädd sådär.


she told me to waaaalk this way!

Jag måste verkligen komma iväg till Colorez och köpa en RUN DMC tisha. Hittade en skitsnygg, men snubben är antagligen från Amerika, så den tröjan kan jag ju endast drömma om. Älskar ryggen på tröjan, deras bästa låt heter just så; Walk This Way! Kolla bara hur snyggggggg!

pic: google eller lookbook.nu

yihaaaaaaw

SM-GULD!!!


It's true, life will smile 4 u

Igår: Vi torskade matchen med 10 bollar. Gjorde 5 kassar. Blev matchens lirare. Angelica sov här. Vi kollade Män som hatar kvinnor. Vi kollade I taket Lyser Stjärnorna. Vi somnade.

Idag: Ska till mormor & morfar med mamsen & kolla lite affärer i skansis. Ikväll blir det matteplugg. (=inte najs) Men ska dra nu!

btw, forza bajen idag! Vi kan inte törska en till final.. Det orkar jag inte!


Mitt hjärta tillhör Hammarby


Om jag hade pengar.



så skulle jag köpa at least one av dom här puddingarna.´Fyfan, orka att alla butiker kommer ut med så snygga grejer nu. Blir ju alldeles mörkrädd. Tack för mig. (ska till norrköping och spela match snart. Kommer hem vid åtta ikväll. ) blääääääu <3 ginatricot btw

Keep your head up!

Förmiddag: Skola från 8.15-16.30
Nu: Städning & käka chirre? vad vet jag
Senare: Match mot Skånela, hemma.
Ännu senare: Sova min skönhetssömn ..


seriöst, idag såg jag ut som en alkholist.. Kom på det senare på dagen. Jag hade mjukisbrallor med hål mellan benen (omedvetet) Och lila converse. Som grädden på moset hade vi bad idag och efter det såg jag verkligen ut som en som skulle på rehab eller något. Risigt/blött/tovigt hår, utsmetad mascara, fejk LV-väska.. hahah omg. Herregyyyyd


onödig fakta!

.. idag har jag käkat en familjepizza, 600g chips och två olika diper. (med timmy) + läsk.. och två dammsugare. FETTTTTTO-UNGAR!
& pappa försökte nyss styckmörda en fågel på balkongen med en kökskniv. HAHAHHA .. Den har bajsat ner hela balkongen! Lyckat.

& jag bröt för att göra dig stolt!

Ska strax sticka ner till centrum med brorsan och handla familjepizza till oss, smarrigt! Idag har jag hunnit med bland annat NO-redovisningen, vilket känns asskönt! Tove verkade nöjd över den också, så man kan ju alltid hoppas att hon inte sänker mig. Skulle faktiskt bli lite ledsen då, snyft! ;)
   Jaja, idag var jag på konsum också och fixa hemkunskapsläxan, haha. Najs, värsta satsarN jag har blivit! Idag har jag fixat en annan naaaaajs sak också :) Can tell you guys later!


Haha, galen bild. Min arm ser skitklen ut!


the grass is greener on the other side

Har kommit in i en period, då jag endast lyssnar Salem Al Fakir & 2Pac.  (& självklart SNOOK, men det blir det ju varje dag!) Kommer in i olika perioder, oftast är det Chris Brown, Ne-Yo, Paramore, Micheal Jackson, Darin, Beyoncé eller RUN DMC, men det kan variera. Haha, shit var många det blev! Men jag är verkligen en periodare! Haha, fan jag har Lena Philipsson-perioder också! (och Rihanna) Shit, kan fan nämna ett par, men tror jag har fått med de flesta. Gal1! Fick för mig att dela mig mig av några 2Pac-favoriter innan jag kryper till kojs. Lyssna på texterna. Detsamma säger jag till alla Snook-låtar, seriöst. Ni borde ta en titt på dom texterna, ni behöver inte ens lyssna om ni inte vill :) KRAM


Changes

Ghetto Gospel

Brenda's got a baby

& btw.. tro inte är jag är värsta 2pac-freak. Har liksom nyss börjat lyssna lite & fattar inte att jag har tänkt på att lyssna på honom tidigare.. Jag har inte ens hört hälften av hans låtar!


migrän-nelly (?) or something

Stannade hemma från skolan idag. Hade sån jkla huvudvärk, mådde illa & trodde jag skulle svimma. Hade det igår efter matcherna också.. Alltså jag vet inte vad det är med mig, men spelar jag en hel match non-stop eller typ svå matcher får jag sån huvudvärk. Jag ser helt blurrigt, typ suddigt i kanterna och när det går över får jag sån huvudvärk och ibland spyr jag också. Fattar inte? Det är inte så att jag dricker för lite innan/under match men aa? Något fel är det iallafall. Det är inte bara efter matcher det blir så.. Gick hem från skolan en dag, då jag hade sett blurrigt, på vägen hem spydde jag vid busshållsplatsen utanför huset, så en tant fick hjälpa mig upp.. Sedan somnade jag på badrumsgolvet i typ tre timmar. Wacko..........? Jaja, slutsnackat om det.
     Imorgon är det nationella i engelska, hoppas att det går bra. Måste fan få VG i engelska. När vi har "övat" med dom gamla nationella har det gått skitbra, så mitt självförtroende är på topp, men tyvärr tror jag bara att det var röta. Jaja får se hur det går imorgon! ;) Nu ska jag skriva klart min svenskarecension & skriva lite på NO:n.. No:n känns SÅ onödig, vet att hon kommer sänka mig till VG iallafall. Murrrra....


har beställt en sån här bikini :) (& en annan blå!)


He loved her so..

Jag orkar verkligen inte med det här! Nästa vecka har vi muntlig svenska redovisning, matteprov, nationella i engelska, NO-redovisning, muntligt SO-förhör som blev flyttat. Alltså kan man vara mera taskig?! Och jag är ett riksmongo som inte ena har börjat på svenska-recensionen. Jävla pucko.. -.-' Jag fattar inte hur jag har tänkt, har skjutit upp på det hela veckan & har jag otur kanske jag måste redovisa imorgon. HEJ KRONMUPP!! Allvarligt., jag ooooooooooooorkar inte.. Det här är bara taskigt. Som grädden på moset somnade jag i soffan i tre timmar. jkhdnlkjnhik.jnhlh. Kommer inte få sova inatt. & Anna Bergendahl vann melodifestivalen.. Kan det bli bättre? Jag röstade på Salem 9 gånger, och Matilda röstade 15... Skit.


LördaG


Vaknade ganska tidigt. Angelica drog vid halv tolv kanske, så jag låg och kollade på the OC, säsong 2 ett tag, sedan gick jag ner till gubbängsshallen, Timmy spelade match. Annars har jag bara såsat idag. Käkat chips & dip från igår, ätit tacos från igår, najs? Jaja, ikväll ska jag hem till Amanda med tjejerna. Lär bli melodifestivalenmys, och sedan sleep-over.  Ska spela två matcher imorgon också.. Min fotbollstränare ringde mig också? Han frågade om jag ville börja köra igen.. Jobbigt läge. Tycker det är askul med fotboll, men hinner inte. på tal om fotboll.. ska typ köra skoldm, hahahahah.. är keff inne

Keep holding on!

Tjaa alla monsterdiggare!
Det är Nelly och Angelica här. Sleepover hos Nellsan ikväll då. Blir chirre, dirre, hallonsoda & trocadero. Inga konstigheter! Ville bara säga hej & visa att vi lever. Detta inlägg blir alltså inte intressant, så som alla andra inlägg, he-he.. Hörs kanske :) pusselipusspuss


heyheyhey

Hej alla faaaaaaaaaaaans! (hehe)
Skoldagen idag var ganska mysig faktiskt. Inget speciellt hände, men det var inte jobbigt heller. Var hos tandläkaren som jag skrev här om dagen, och vet ni vad? Jag hade inga hål! Ja, ni läste rätt.. Hon tyckte jag var duktig på att borsta tänderna också! Herrejesus..
   Avslutade med bad i skolan, äckligt. Gillar inte det.. Förresten har dom renoverat om hela badhuset och bytt vatten? Det smakar salt, shit, vad händR?! The ganG satt i bastun en stund efter och snackade jkligt konstiga saker, as usual... Eller något? & nu sitter jag mätt som en plätt, har nyss käkat makaroner och chorizo som jag nyss gjorde, haha. Kreativt! Men snart ska jag på träning i sköndal. Jobbigt...... PUSS

TIPS! När du ska bada, ha på dig denna mascara. man blir inte svart under ögonen, man får bara spindelfransar, eftersom mascaran lägger sig som rör runt fransen (?) typ korvar.. haha ;)

O I N T R E S S A N T F Ö R E R !

Jag fick värsta ångestattacken nyss. Jag har typ samlat 4000 kronor till Italien, men behöver såklart mer pengar. Får 1000 kronor i månaden, som jag ska köpa kläder för, och allt annat.. Och jag kan inte köpa kläder och har typ inte gjort det på två månader nu. Jag vill ha jättemycket saker och får panik. Jag kan inte köpa någonting. GRAAAHHHHHHHHH. Jag har t.o.m jobbat för att få ihop tillräckligt till Italien, men det går inte. Okej, jo, det går.. Men jag har inga pengar över till annat. Jag vill köpa en jeansjacka, vita converse (mina är bajs), ljusrosa converse, wesc-hörlurar, stentvättade jeansleggins, tights med skinndetaljer och massa mer grejer. Jag får PANIK! Jag kan inte köpa någonting. Herrejesus, what's happening? Nej, jag ska verkligen sluta klaga. Nelly, förihelvete, SLUTA KLAGA.   meeeeeeeeeeen jag kan inte köpa kläder !!!

I like where we are

Halloj, ligger i sängen & ska strax sova, fast måste borsta tänderna noga först! Jag ska till tandläkaren imorgon :s HJÄLP! Jag kommer säkert ha hål, har alltid det.. Alltså allvarligt så förstår jag inte varför, jag är fett grym på att borsta, dom säger till och med det (?) Men nått wacko är det iallafall. Jaja, önska mig lycka till.. Det lär fan behövas! Var med Eda hela dagen, snackade om massa konstiga saker och käkade. Haha nödvändigt! Vi som skulle plugga.. Fast som tur är har vi inte So-provet imorgon! Men ska sova nu, gonattiiiii


Älskling jag är hemma nu!

Skippade träningen idag, har pluggat massor med SO (eller snarare gjort instuderingsfrågorna..) + lite spanska. Nu ska jag spola upp ett varmt bad och läsa hela häftet om andra världskriget, men det är najs! Haha, allvarligt nu.. Det är fan intressant med andra världskriget. Well, well.. Dax att plumsa i badet.
   Imorgon ska jag vara med Eda & plugga på kvällen i guess, men see you soon, "luft"balloon? Yeahhh


OOOOOPS, glömde publicera.. Sitter helt nybadad nu (a) <3


Italy, here I come (soon)

Lack. Jag är lack. Skitsur. Jävla ... bbbbbbbbajsnylle!

Idag har jag varit duktig! Jag har pantat burkar och tjänat 83 riksdaler, jag säger bara klirr i Italienkassan! Jag har även gjort några instuderingsfrågor i SO (skitsvåra), städat mitt rum, städat köket & gjort en kladdis till la familia. Duktig tjej? - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Okej, kanske inte, men vi säger så. Nu ska jag borsta gaddsen, noga! Ska nämligen den tandläkaren på torsdag :s, stackars mig! Alltså lyckas alltid ha hål, fattar inte varför, jag som är så duktig på att borsta tänderna????? Tandtrollen gillar nog inte mig. Men jag gillar inte dom heller, så..
   BTW! Jag tror att jag har kommit upp i hela 4000 kronor i Italienkassan snart! Okej, nu kan ni kalla mig duktig, för kallar ni mig något annat, så slår jag er. Alltså, hehe. efter att lönen glidit in på kontot såklart! Tänkte försöka klirra in minst 6000, kanske 7000. Beror på om man tänkt shoppa där & hur billigt vi tänkt leva. Men.. DET ÄR SÅ VÄRT DET! :)


red red wiiiiiiine !!!

Hej kompisar! Har nyss bakat en kladdis (?) Ingen aning varför, är inte ens sugen.. Får väll lägga den i kylen sen! Skoldagen idag vad galet seg och maten var inte så god, som vanligt då. Fasst käkade mycket iallafall, som vanligt också (?) öhh.. Idag/ikväll ska jag plugga matte, So och No.. jkla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! Jag orkar verkligen inte. Bläbläbläbläbläblä.... Jaja, har en kladdis tills ikväll iallafall, hehehehe. Om inte min glupska bror käkar upp den före, som han brukar! Haha, nej okej ska inte överdriva. Alltså shit vad jag svamlar, höööörs alltså!


Älskar den här bilden, tsssss (bara för bajenmärket)


We can still touch the skyyy

Tjosan! Håller på att ta bort fågelbajs (?), städa i köket och hänga tvätt. Naaajs huh? Ikväll blir det läsning av min svenskabok och så ska jag öva in lite skit om den.. Hatar verkligen muntliga grejer, uewk. Var hos mormor & morfar tidigare idag och hjälpte mamma & thomas att fixa visum. Dom ska nämligen till Indien igen, 25 mars. Riktigt härligt! Blev tillfrågad, men kan inte, pga alla dessa nationella prov. B L Ä Ä Ä ! Men.. Adios mis amigos, voy a ...? någonting..?


@ my place

Sitter och väntar på Molly och Eda. Molly lär komma vilken sekund som helst, fick nyss ett mess. Ikväll vet vi inte vad som händer, men vi får se. Pappa och nicke ska typ ut på krogen och Timmy ska till sebban. Jaja, fick bara lust att skriva! PUSS

I need you now...

Kom nyss hem från Eda, sov över där. Igår var det ju tjejmiddag i trånkan hos Eda, vilket var ganska najs.. Tacos, kladdis, najsiga personer, najsig musik osv? Jaja, pallar inte skriva om det nu. Alla drog typ hem vid tolv, men Alice, jag, Eda, Molly & Johanna sov kvar. Jag och Molly sov i rummet bredvid Edas, och det var sviiiiiiiiiinkallt! Men det var ändå ganska mysigt, låg och snackade jättelänge. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, vilket är tråk. Är sugen på att hitta på något roligt, liksom heyyyy.. Lovet är snart slut! Åhh, piss, måste förbereda ett muntligt föredrag i NO & Svenska, plus att vi kommer ha muntligt prov i So denna vecka också, ohhhhh.. Hatar muntliga prov. Men.. Nu ska jag käka något och komma på vad jag ska göra ikväll, dvs höra runt :)))))) PUSS

min nya asballa klocka som Pööördie köpte åt mig!


en kass lista

Vad har du för bakgrund? 
haha en på mig själv i ansiktsmask

Ringsingnal?

Single Ladies

Hur mycket batteri har du kvar?
19%

Vem ringde du senast?
Min ängel <3 (angelica)

Vem ringde dig senast?
wdaaa ünel <3

Hur många kontakter har du sammanlagt?
haha no idea..

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
elviiiiisp! :O <33

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?

timmy broris §

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Aa, det är sant ;) bäst att lätta på sitt hjärta :) <3

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
Hej nellzor, glöm inte min ipod och mina vantar (a) och om du är snäll så får jag låna dina svarta pös bikini trosor :) <33

Vad står det i ditt första utkast?
Fördelare, TM-koppling, Körnare, Rensblad, Dubbelmuff, Skjutmått, Akrykm Göngolja, FMM, S-press (haha)

Och ditt 5:e utkast?
finns itne!
Har du några sparade medelanden?
japp, ganska tragiska.

Har du något i utkorgen?
nope.

Vad är rekord på snake på din mobil?
har inte snake........

Vem är på plats 35 i din telefonbok?
filippa sjöstrand

Vad har du för kontakter som börjar på E?
edaaa ünel <3, elin my choise <3, ella rydmark, elsa hyland, elsa trujillo, emelie andersson, emlan hansen, emma svanberg, euw ***** ********, ewelina

Hur många sms har du skickat, samanlagt?
9836 st sedan valborg.

Vad står det i dina anteckningar?
Älskar dig nelly / mattis <3
Nelly, du är bäst. Kommer ALDRIG sluta älska dig älsklingen <3 / edaaaa
PRIVIET KRASAVITSAJA <3
GLÖM INTE ATT SPÄRRA BANKOMATKORT !!
Du är underbar och kommer aldrig lämna dig i sticket! <3333 / angelica
Änglamöte måndag 13.30
jeansjacka, stentvättade jeans salt, babyrosa converse!
mensschema haha

Har du privat nummer just nu?
Haha nej

We've been driving so fast we just need to slow down

Imorgon blir det tjejmiddag hos Edgar med gubbiscrew, vilket kommer att bli skitnajs, tycker jag. Fast innan ska jag se Det Regnar Köttbullar med lillasyster, Angelica och hennes kusin. Vi skulle mötas ganska tidigt, eftersom bion börjar 14.00, och vi ska käka innan. Direkt efter det ska jag till Ed. Men nu ska jag städa mitt rum och tJilla lite.


köpte lite basics från H&M idag också!


We're caught in this moment



Dubbelmuff, Industrislang, S-Press (?) öhhh

Hej gott folk!
Idag var det sista dagen på jobbet, snyft. Nej, men det är ganska skönt fafktiskt, men bangar inte på att jobba där mer, om jag erbjuds. Har jobbat typ 24 timmar hittils, så det blir lite cash! (som går rakt ner i Italien-kassan) .. Imorgon ska jag träffa Matilda, får se vad vi gör, men det lutar mot Farstahallen, typ nagelgrejs, hahaha (?) Fast innan det, måste jag möta upp Angelica och fixa biobiljetter. Jag ska nämligen gå på bio med henne och min lillesyster Nora + Angelicas kusin Ida, som är jämngammal med Nora. Det blir förhoppningsvis Det Regnar Köttbullar. Men nu blir det krubb! Hörs kanske senare!

Nora & Nelly <3


myspys!

Förut; kollade tv

Nu;
checka lite grejer på datan

Sen;
fixa mig

Ikväll;
sova hos my twiiin Maria ♥

Bjuder på en härlig låt och den osminkna sanningen!


I'm alive

Hej bloggen!
Nu har jag fått virusskydd på datan och kan blogga, låter det inte toppen? (; tänkte inte skriva ett inlägg som handlar om vad som hänt på senaste tiden men slänger in en av dom bästa låtarna jag vet..

(låten börjar efter några sekunder)
skriver laaaaaaaaater!!

pusss angeee


pööööördie

Sandra & Pördie sov hos mig inatt, mysigt va? Idag gick vi upp klockan sex, för att sedan åka till Solna för att jobba. Vi bytte massvis med prislappar, men det var ganska okej. (FMM, MA, haha get it pördie & sandrie?) Ska jobba imorgon och på onsdag också, vilket är najs. Jobbar 08.00-16.30 dom dagarna. Cashflooooow!
   Har nyss pluggat massa matte med Timpan också, hur najs? Fattar exakt nu, iallafall det med m-värde och kx! (+lite till!) Har prov i det v.11. Men nu ska jag bada, höresssss!

DET STÅR SJU, MEN BÖRJAR ÅTTA (a) är lite trötttttt


RSS 2.0