åker till biestisfiestis

Jag ska dra i väg till Eda och sola och bara ta det allmänt lugnt typ(?), vi är typ aldrig lugna eller jo på kvällarna ibland... men nu duschar skit ungen (a) så under tiden har jag packat en väska med nödvändiga saker när man ska sola :) .. och jag ska inviga mig fina bikini kan slänga upp en bild senare ! , det kommer massa bilder sen!

Nu fick jag sms av snyggingen själv (eda) att jag ska åka såå



SO LONG FUCKERS / angeeee

No no..

Nej Annlo sov inte här, men det kanske var bra eftersom jag inte är helt frisk eller hur man ska säga.. Jag har ont varsom helst och känns lite halv dålig men det kanske är för att man inte kommit i gång än (?)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, om jag inte kommer på något får jag ta mig an mitt stökiga rum och vara lite duktig. I helgen ska jag till pappa, får se vad vi hittar på har för mig att vi ska dyka, men är inte säker (glömsk som man är).

Men nu ska jag komma igång, eller iaf försöka



Puss/ angeeeee

whitechoklad

Jag älskar vit blockchoklad :) , det godaste som finns !

Liam drog precis hem så nu sitter jag här och väntar på bättre tider nej men på att Annlo ska bli klar så jag kan möta upp sötnosen själv... Vad har ni gjort idag då?



Puss/ angeee

nella is gone ..

Hahah Nelly är nu på konfaläger i 10 dagar så hon kommer hem den 2 juli, det är 3 dagar då tills jag åker till Skottland!
Nelly är iaf på konfaläger där jag också var så hoppas hon har det bäst!

Idag ska jag träffa Liam nu sen ska Annlouice sova här vilket blir väldigt mys eftersom jag inte vart med henne på månader och jag saknar henne, mycket!

aja skulle bara slänga in ett inlägg nu eftersom Nelly inte kan det...

PUSS/ Angeee

mjaow

                       innelista
1. Ljusa slitna jeans-shorts - hur snyggt !?
2. Ipod - hur härligt d inte ? helst ashögt i hörlurar, när man inte hör annat än musiken.
3. Vit blockchoklad - mmm, men shiat.. Marabou, varför inte tillverka vit choklad ? hmm..
4. Pop-expressen - hur härlig som helst, när man bara vill vara en överdriven jävel (:
5. Ben & Jerrys - speciellt cookie dough och baked alaska. MmMmMmums!

                    utelista
1. Shuttershades - först va de riktigt ballt, men bara idag såg jag 10 st med sånna (?)
2. Gina Tricot - jag hatar den affären, jag handlar där själv och jag hatar att jag gör de, för köper man något där har alla jävlar den tröjan nästa vecka. usch, verkligen inte najs.
3. Regn - hur irriterande ?
4. Lingonvecka - behöver jag ens förklara (?) nej.. trodde väl inte d.
5. Folk som inte hör av sig - man vill ju inte stalka folk, och man känner ju inte sig lite dissad..

lalalalal

Tjosan!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Åker iallafall på konfaläger 22/6-2/7. Oj, jag åker imorgon, kanske dax att börja packa idag (?) Mobilen får iallafall åka med. Gud vad roligt det ska bli! Hahaha, så skriver jag gud också.. pfft. Ska ju åka med Flajsan och Beccis, och d ska bli naaaajs! Men ni får ha det så bra & btw, shiiat vad jag kämpade med designen igår.. Usch, den var precis klar, sen råka jag göra något så texten blev helt saiikad. Jag lackade typ bäver här hemma.. (: P&K / nella

ps. sluta nu, vart vill du komma (?) ds.

Hemmagjord lista, eller ngt (?)

5 låtar som gör mig K Ä R !
Keri Hilson - Knock You Down
Akon - Beautiful
T.I - Whatever You Like
Toto - Africa
Pretty Ricky - I Want You (Girlfriend)

5 låtar som gör mig peppad (?)
The White Stripes - 7 Nation Army
The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid
Snook ft. Afasi - 17 juni
(?) - Bajen I Blodet
Kobojsarna - Sång Om Ingenting

5 låtar som gör mig ledsen
Akon - Keep You Much Longer
Lil Rain - Adore You
Lykke Li - Until We Bleed
Enrique Iglesias - Do you know?
James Blunt - You're Beautiful

10 låtar som gör mig GLAD!
Looptroop Rockers - In The Building
Promoe - These Walls Don't Lie
Sean Kingston - Me Love
Snook - Kattguld
Gym Class Heroes - Clothes Off
Flo Rida - Right Round
S Club 7 - Bring It All Back
Tina Turner - The best
Snook - Såpbubbler
Will I Am - I Got It From My Mama

5 låtar som får mig att vilja göra något sjukt (?)
Byz - Karatefylla
Afroman - Because I Got High
Miss Li - Oh Boy
50 Cent - P.I.M.P
The Ark - Glamour For Glamour


låtbomb (tips!)

.. det finns några låtar som verkligen har fastnat i mitt huvud. Bra är dom också!
 
NOMY - COCAINE
 
THE OFFSPRING - YOU'RE GONNA GO FAR, KID
THE OFFSPRING - WHY DON'T YOU GET A JOB?

(?)

Jag har screewat designen. Den blir bra igen om nån timme (?) F to the UCK.
.. jag vill skjuta mig i huvudet. typ

gröönan

Tjulululu alla glada fiskar !
Idag har d inte alls hänt mycket. ange sov hos mig inatt. Igår va de grönan med angelicas släkt. JAG vann femkampen tsm med robban, höhö. Jag & ange åkte typ popexpressen 10 gånger (?) Haha, de va skitkul för vi drev sönder massa, vi sjöng med som fan, och ni skulle sett oss när BEAUTIFUL kom, vi skrek som äcklöiga fjortisar, mamba yeaäh (!!) Haha, jag kan nt förklara, men de va jäkligt kul asso. Åkte tilt for the first time in my life också. Skiiitläskigt att åka upp, man typ hängde och dinglade (?) Men fett härligt att åka ner.. Sen åkte vi INSANE! , haha jag va så rädd så jag sjöng Halelujah-låten hela tiden, haha. Sen åkte vi allt annat piss och vill ni veta en sak till (?) Jag åkte även Extreme för första gångenn också, usch jag mådde fett illa sen och mina långa ben och mitt (långa) hår va överallt. haha. P&K / nellzooore
haha, btw så driv-ragga vi på några retards, som faktiskt va ganska snygga från Gävle, haha, dom typ trodde vi vah seriösa :')

lalalaa...

Följ min blogg med bloglovin

HAHAHA, kolla vad jag hittade


Sötaste Elin i mina biiiiiigga bajen-brallz. haha

en dag att glömma

Vilken misslyckad dag. Usch, hatar verkligen sånna här dagar..
Klev upp kl 8 - Upptäckte att jag hade flottigt hår - Käkade äcklig Frulle - Konfa kl 9-12 - Gick hem och städade köket + mitt rum - Packa till mams (hittade ingenting!!!) - Halvvägs ner till tuben kom jag på att jag glömt busskortet - Sprang till Guldrullen för att lämna filmen - Sprang till tuben - Gick runt äcklig som fan i farsta - Linnet jag skulle köpa fanns inte i min storlek - Jag lackade ur - Sprang till bussen - Klev i en vattenpöl på vägen hem, med mina gladiatorsandaler - Kom på att jag glömt rakhyvel och tamponger och så hos pappa - BAJS.

Haha, okej, men nu sitter man här nuduschad, ska strax iväg ut och käka med mams och thombaz. Thomas fyller år idag, Grattis! 34 eller 35 I think , häh. btw... de blir ingen midsommar iår för min del. P&K / nellzoooore

ville typ skjuta mig i huvudet idag.

sluta tro massa saker..

Måste få lite saker lättat från hjärtat då... Jag är skit trött på folk som tror att dom vet allt om allt och alla.. Trött på människor som sviker när vännerna behöver stöd som mest.. Men mest av allt är jag trött på dig! OCH KÄNNER DU DIG TRFÄFFAD TA ÅT DIG!

PUSS/angeeee

you are my african queen

Tjosan (!!)
Sedan i lörddags har jag och mitt lag lirat eken. Det är en utomhus-handbollsturnering för er som inte visste. Den spelas på gräs, men eftersom de har regnat nu som fan och eftersom alla har gräsdubbar är det LERVÄLLING! igår när jag kom hem såg jag seriöst ut som en afrikan. Jag hade BRUNA ben, BRUNT ansikte osv.. De va hemskt..  Seriöst, duschade typ i minst 40 minuter. Jag hade varmaste vattnet på, men min kropp blev ändå aldrig varm, alltså varmaste bränner man sig ju alltid på, men jag hade ingen känsel i hela kroppen, så jag kände inte värme (?) hmm.. På kvällen gick vi ner och köpte snarr på videomix, Jag var U F F som faen, hade mjukisar, sockor, träskot med jordgubbar på och en allm,änt ful tröja. HAHA.
Nej, nu ska jag st'da lite och så, och snart, eller om några timmar är det fotbollsträning, (YES!)  P&K / nellzore

det regnar mycket här...

Ingen har väl missat det dåliga vädret ? Gooosh jag hatar det, hoppas det inte regnar när jag är i skottland och london, skottland har ju dock 300 regniga dagar om året.. (suck)
Idag har jag inte gjort något speciellt bara tagit det lugnt vilket är skönt, åkt hem har jag gjort från hallonbergen där mina kusiner bor, sov där i natt. Just nu sitter jag här i mys kläder och ska snart kolla på " i taket lyser stjärnorna " med mamma. Samuel Haus är ju med i den filmen och han är ju sjukt snygg!



Puss / angeee

p.s Frida Chressman är en söt filur ! :) <3


pannkakor utan ägg..

Tjeeeenis Angeee här hemma hos älskade Nelly, hon står och lagar pannkakor utan ägg (?)
men det blir nog super nice :)
Slaggade här igår, vi hade ju skolavslutning.. HEJDÅ ALLA NIOR! :'(
Och Nellys kära bror tog studenten igår + hennes kusin så grattis på er! :)

Nej nu ska jag väl inte sitta här som ett ufooo så pussen!

/ANGE&NELLA


nu; färga mams hår.


.. dom här balla brillzen köpte jag & angelicious igår på skoj. eller JAG köpte till båda x) , först på driv, men nu tycker jag fan att dom är seriöst snygga ? hmmm.. P&K / nellaa

oh, thursday i don't care 'bout u, but it's friday, - i'm in love

.. imorgon är det städdag. bara fredag, måndag tisgad kvar nu. shiat. ohnoooo. jag vill fan inte sluta.. vill gå åttan hela tiden, nian är för seriöst. på måndag ska jag iallafall servera på niornas bal. ska bli asnajs faktiskt :) först sovismorning till halv elva, sedan fix, fix, fix. sedan hem och byta om till svart/vitt. sen kööra och se alla som är sjukt fina (troligtvis) i sina balklänningar & kostymer :p P&K nellson



cool bild på mig och elin utanför kära angelica. btw, angelica sover hos
mig imorgon tills på lördag. Myysigt. jappsiiie. <3333


bajs

Ibland rullar det verkligen inte. 4 dagar kvar, varav en kanske bort (?) Låter sinnessjukt. Men jag VILL vara i skolan de sista dagarna. Det är sista gången man får se. Njuta, vara glad. Sen är det dead & gone. Sjukt. Stackars stackars mig. Min pauseunderhållning drar. - bajs i pottan.
jag önskar helt seriöst att vi börjar åttan igen, - nästa termin...

drevan

Tjaaaa!
Drevan-schteek idag. Trocadero 1.5L, Daimchoklad, Shaaronfrukter (?) , Mys med da crew, 09's första dopp, cykling, mm.
haahah, fast någon bränna tror jag inte att jag fick, trots att vi va där från typ 16.00-18.30 ? hmm.. en aning röd kanske :) P&K / nellaaaa

vill inte ha bilderna klickbara eftersom de är tarvligt att
flasha mina friends i bikinis :) <3

RSS 2.0